Tuzla'da Bir Minibüsçü Yaşlı Çift Geçebilsin Diye Yolu Kapattı

İstanbul'un Tuzla ilçesinde bir minibüsçü, yaşlı çiftin yolun karşısına geçebilmesi için minibüsüyle yolu kapattı. Görenlerin yüzünde tebessüm oluşturan o anlar kameraya kaydedildi. Hadise, geçen hafta, Evliya Çelebi Mahallesi Hatboyu Caddesi'nde gerçekleşti.

23.10.2020-13:58 - (Son Güncelleme: 23.10.2020-14:01)

Hava almak için dolaşmaya çıkan yaşlı karı koca, bir müddet gezdikten sonra evine dönmek istedi. Evlerine dönmek için Hatboyu Caddesi'nde karşıdan karşıya geçmek isteyen çift, uzun zaman araçların yol vermesini bekledi.

Yaşlı çiftin trafik akşının yoğunluğu sebebiyle karşıya geçemediklerini gören minibüsçü, yaşlı çiftin karşıya geçebilmesi için durdu. Fakat çift şeritli yolda öteki araçların durmaması sebebiyle, minibüsçü yolu kesti ve yaşlı çiftin yolun karşısına geçmesini sağladı. O dakikalar da Tuzla Belediyesine ait güvenlik kameralarına kaydedildi.

Yüzlerde tebessüm oluşturan bu olayla alakalı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, şu ifadeleri kullandı:

'Belediye önünde kameralara yansıyan bir görüntüyü sizlerle paylaşmak istedim. Karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşlara yol veren minibüs şoförünün çözüm biçimi tartışmaya açık olsa da tebrik etmeden geçemem. Trafikte yaya önceliğini de bu vesileyle hatırlatmış olalım.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal