24.08.2022-14:06 (Son Güncelleme:24.08.2022-14:06)


1

İlk çocuklarıydı

İlk çocuklarıydı

Tüyler ürperten olay 27 Ağustos 2020'de yaşandı. Kocası Valdeli ile 2019 yılında nikah masasına oturan Mafra, heyecanla ilk çocuğunu bekliyordu. Bir diyabet hastası olduğu için, pandemi nedeniyle çok fazla dışarı çıkmayı ve sosyal olmayı tercih etmeyen genç kadın, hamileliğine dair detayları ve heyecanını sosyal medya üzerinden dostlarıyla paylaşıyordu.



2

Kutlama teklif etti

Kutlama teklif etti

Flavia'nın okuldan arkadaşı olan Rozalba Grimm ise süreci sosyal medyadan takip ediyordu. Arkadaşının heyecanını paylaşmak için bir kutlama yapmayı teklif etti. Flavia başta teklifi geri çevirse de arkadaşının ısrarlarına dayanamadı.



3

Geri dönmedi

Geri dönmedi

Bir daha eve dönmeyince eşi nerede olduğunu öğrenmek için Rozalba'nın evine gitti. Rozalba’nın, Flavia'nın başka birisiyle evden ayrıldığını söylemesi üzerine endişeye kapıldı. Bütün aile endişe için Flavia'yı aradı ve kısa süre sonra gerçek ortaya çıktı.



4

Cesedi bulundu

Cesedi bulundu

Sonraki gün, Flavia'nın cesedi Canelinha kasabasındaki eski bir çömlekçilik alanında bir fırına saklanmış halde bulundu. Genç kadının karnı maket bıçağıyla kesilmiş ve bebeği çalınmıştı. Ayrıca başına tuğla ile vurularak bayıltılmıştı. Ölüm sebebi ise karnının kesilmesiyle çok fazla kan kaybetmesiydi.



5

Doğum belirtisi yoktu

Doğum belirtisi yoktu

Flavia'yı gören son kişi olan Rozalba'nın eşiyle birlikte, elinde yeni doğmuş bebekle hastaneye giderek doğum yaptığını söylediği öğrenildi. Ancak genç kadının vücudunun herhangi bir bölümünde doğum yaptığına dair belirti bulunamadı.



6

Gerçek ortaya çıktı

Gerçek ortaya çıktı

Bütün gerçek böylece ortaya çıktı. Yapılan testler sonucunda, bebeğin Flavia'nın bebeği olduğunu ortaya çıkardı. Bebeğin hayatta kalmış olması ise bir mucizeydi. Daha sonra yapılan incelemelerde de Flavia'nın aracının son olarak Flavia’nın cesedinin bulunduğu konumda olduğu belirlendi.



7

Düşük yapmıştı

Düşük yapmıştı

Gözaltına alınan Rozalba, suçlarını kabul etti. Genç kadın, daha önce düşük yapmış ancak bunu ailesinden saklamıştı. Aylarca hamile taklidi yapan Rozalba, Flavia'nın bebeğini çalmak için 6 hafta boyunca plan yaptığını itiraf etti.



8

Hapis cezası

Hapis cezası

Rozalba Maria Grime, ağırlaştırılmış cinayet, bir bebeği öldürmeye teşebbüs, bir cesedin gizlenmesi, adaleti engelleme, küçük bir çocuğu kaçırma ve yeni doğmuş bir bebeğin haklarını inkar etmekten 57 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr