05.10.2022-13:04 (Son Güncelleme:24.07.2023-09:11)


1

Münevver Karabulut

Münevver Karabulut

İlk sırada elbette ki sevgilisi tarafından genç yaşında vahşice katledilen Münevver Karabulut var... Katil daha sonra yakalandığı cezaevinde intihar etti. Son olarak Müslüme Yağal cinayetinde yeni gelişme yaşandı.



2

Cem Garipoğlu ölmedi mi?

Cem Garipoğlu ölmedi mi?

Münevver Karabulut'u canice öldüren ve cesedini parçalara ayıran Cem Garioğlu davasında yeni gelişme. Genç kızın katili olan Garipoğlu, haftalarca arandıktan sonra tutuklanmıştı. Cem Garipoğlu'ndan kısa bir süre sonra koğuşunda intihar ettiği belirtilmiş. Garipoğlu'nun naşı kimseye gösterilmeden defnedilmişti. İtirazda bulunan Karabulut ailesinin istediğini reddeten mahkeme kararı Türkiye'yi sarsan cinayeti yeniden gündeme getirdi. Sosyal medyada Garipoğlu'nun ölmediği ve ailesi tarafından kaçırıldığı iddia edildi.



3

Bazanın altından ceset çıktı

Bazanın altından ceset çıktı

Olay, saat 18.00 sıralarında Yayla Mahallesi, Fetih Sokak’ta meydana geldi. Yaklaşık 15 gündür yabancı uyruklu oldukları öğrenilen kiracısından haber alamayan ev sahibi, 2 katlı binanın giriş karında bulunan evini temizlemek ve eşyaları çıkarmak için eve girdi. Evden gelen kötü kokunun nedenini araştıran ev sahibi, bazanın altını açtığında battaniyeye sarılı bir kadın cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Cinayetin yaklaşık iki hafta önce işlendiği tahmin ediliyor.



4

Palu Ailesi

Palu Ailesi

Sakarya 6. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, Melike Tahnal'ın eniştesi tutuklu Tuncer Ustael ile Ayşe Palu ve dayısı İsa Palu, cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya katıldı. Tunver Ustael duruşma sırasıdna "Palu ailesi beni suçladı, gerek öldürme gerekse de tecavüz olaylarından beni sorumlu tuttular. Bu eylemleri gerçekleştirmedim, yapmadığım halde yargılanıyorum. Bir an önce karar verilmesini istiyorum. Beraatımı talep ediyorum." açıklamasında bulunmuştu. Sanık Ayşe Palu ise daha önce yaptığı savunmasını ve celse arasında gönderdiği yazılı dilekçesini yineledi. Yeni gelen bir gelişmeye göre beraatini isteyen Tuncer Ustel'in isteği kabul edilmedi ve tutukluluğuna devam edileceği söylendi. Tuncer'in tutuklu olarak devam edeceğini söyleyen mahkeme diğer aile üyelerinin ise tahliye edilmesine karar verdi.



5

Münevver Karabulut'un öldürüldüğü koltuktan fotoğraf paylaşıldı

Münevver Karabulut'un öldürüldüğü koltuktan fotoğraf paylaşıldı

Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmaması üzerine, Karabulut ailesinden yeni bir hamle geldi. Garipoğlu ailesinin, Münevver öldürüldüğü odada bulunan koltukla fotoğraf paylaşması şüphe çekti. Karabulut ailesi kızlarının katili Cem Garipoğlu'nun ölmediğini düşğündüklerini belirtti.



6

Özgecan Aslan

Özgecan Aslan

Tarihler 11 Şubat 2015'i gösterdiğinde bir cinayet haberi daha yüreğimizi dağlamıştı. Özgecan'a tecavüz girişiminide bulunan iki kişi başarılı olamayınca genç kızın bedenini yakıp atmıştı. Son olarak küçük Müslüme'nin cinayetinde yeni gelişme yaşandı.



7

Onur Şener

Onur Şener

Geçtiğimiz gün, sahne aldığı mekanda istek şarkıyı söylemediği gerekçesiyle öldürülen Onur Şener cinayetinde yeni gelişmeler yaşandı. Gözaltına alınan kişilerden İlker Karaaslan cinayetle ilgili açıklamalarda bulundu. "Karaoke şeklinde fonda müzik çalıyordu. Ben de şarkıya eşlik etmek için sahneye yaklaştım ve şarkıyı söylemeleri için teşvik etmek amacıyla sözlerini mırıldandım. Semih de bu esnada yanımdaydı, tanımadığım kadınlardan biri mikrofonu uzattı 'Al o zaman şarkıyı sen söyle' dedi. Ben de 'Sesim kötü, siz söyleyin eşlik ederim' dedim. Onur Şener de hakaret ederek 'Şarkıyı söylemiyorsan git' dedi" ifadelerini kullandı. Karaaslan ne olduğunu anlamadığını, bu sırada Şener'in ayağa kalkarak küfür etmeye devam ettiğini söyleyerek, "Semih'e 'hadi gidelim buranın tadı kaçtı' dedim. Semih'le masamıza dönerken Onur peşimizden gelerek küfür ve hakarete devam etti. Gözde ile Jale araya girdi. Onur kızlara hitaben 'ne işi var bu varoşların burada' dedi. Biz olay büyümesin diye bardaklarımızı alarak dışarı çıktık. Yanımıza çalışan bir erkek geldi ona yapılanların terbiyesizlik olduğunu anlattım. O da hak verdi ve mekan adına özür diledi. Arkadaşlarımla olduğumuz sırada Onur üzerimize doğru küfür ve hakaret ederek geldi. Kızlara saldıracağını düşündüğüm için elimdeki bardağı Onur'a doğru savurdum. Bardağın çarpıp çarpmadığını hatırlamıyorum" diye konuştu.



8

Lina

Lina

Müge Anlı'nın Tatlı Sert programına katılan Melissa ve Abdurrahman çifti, eşinden boşanmış olan Melissa'ya zorla fuhuş yaptırmak için kaçırılan 2 ve 3 yaşlarınıdaki iki kızlarını arıyorlardı. Melissa ve Abdurrahman'a dün acı haber ulaştı. Ayladır kayıp olarak aranan 3 yaşındaki Lina, işkence ile öldürülüp buzdolabına konulmuş halde bulundu.



9

Kadir Gezer

Kadir Gezer

Ankara’da babası tarafından piknik tüpüyle öldürülen 3 yaşındaki Kadir Gezer'in adli tıp kurumu raporu ortaya çıktı. Raporda Kadir Gezer’in vücudunda çok sayıda morluk, ezilme, sıyrık ve kırık tespit edildi. Kafasındaki kırık nedeniyle beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Minik Kadir’in babası tarafından istismara uğradığı ortaya çıktı. Baba Onur Gezer hakkında, 'Kasten öldürme' ve diğer suçlardan ağırlaştırılmış müebbet ile en az 45 yıl hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Hazırlanan iddianame Ankara 34. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.



10

Müslüme Yağal

Müslüme Yağal

Türkiye’de haftalarca konuşulan Müslüme Yağal cinayetiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Dede Hasan Yağal, "Çocuk bu, kendi başına gider. Her gördüğümde Müslüme'yi yüzünden öperim. 9 gün sonra boynundan DNA çıkması normal. Bundan cinsel bir eylem olduğu çıkmaz. O benim torunum, bu konu söz konusu bile olamaz" diye konuştu. Hasan Yağal, Müslüme’nin kendi çocuğu olmadığını "O benim torunum, raporu bilemem. Belki akrabalıktandır. Gelinim Selvi ile bir cinsel ilişkim olmadı" sözleriyle açıkladı.



11

Başak Cengiz

Başak Cengiz

İstanbul'da kaldırımda yürüdüğü sırada hiç tanımadığı bir adam tarafından samuray kılıcı ile öldürüldü Başak Cengiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr