Türkiye’ye bir güzel haber daha: Bölgede sondaj çalışmaları başladı

Siirt’in Pervari ilçesinde Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından Çatköy-1 kuyusunda sondaj çalışmaları başlatıldı. Pervari Kaymakamı Necati Aktan, "Hem bölgemiz hem de ülkemiz için çok olumlu gelişmeler olacak." dedi.

19.06.2023-09:46 - (Son Güncelleme: 19.06.2023-17:17)

Türkiye’ye bir petrol müjdesi Siirt’ten geldi. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Pervari ilçesindeki Çatköy-1 kuyusunda sondaj çalışmalarına başlandığını duyurdu. Pervari İlçe Kaymakamı Necati Aktan, "Hem bölgemiz hem de ülkemiz için çok olumlu gelişmeler olacak." dedi.

Bölgede sondaj çalışmaları başladı

İHA’da yer alan habere göre; Pervari İlçe Kaymakamı Necati Aktan, Cumhuriyet Savcısı Uğur Bilen ve İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Ünsal, Çatköy bölgesi sondaj çalışmasının başlatıldığı alanda incelemede bulundu.

Siirt Petrol Sondaj

Çatköy-1 kuyusunda başlanılan sondaj çalışmaları ile ilgili TPAO yetkilisi Ahmet Kılıçaslan'dan bilgi alan Kaymakam Aktan, petrol arama çalışmalarının Siirt'e ve ülkeye hayırlı olmasını diledi. Aktan, "İnşallah burada da petrol bulunduğunda, ülkemize daha hayırlı haberler vereceğiz. Hem bölgemiz hem de ülkemiz için çok olumlu gelişmeler olacak. Petrol kuyularının ülkemize, bölgemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal