'Türkiyenin Otomobili' Üst Düzey Teknoloji ile Geliyor

TOGG tarafından yayınlanan yeni bir paylaşım daha gündemimize çok güzel oturdu. Yapılan paylaşımda "Türkiyenin Otomobili, Sürekli bağlantılı teknolojisiyle akıllı cihazlar ile iletişim kurarak hayatınızı kolaylaştıracak ve size yeni bir yaşam alanı sunacak." ifadeleri kullanıldı.

25.01.2020-10:36 - (Son Güncelleme: 25.01.2020-12:11)

Çalışmalarına hızla devam edilen yerli otomobilin üreticisi Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) paylaştığı yeni bir içerikle yerli otomobil konusunda detaylı bilgiler verdi. TOGG'un paylaşımında aracın sahip olduğu teknolojinin hayatımızın her tarafına nasıl dokunabileceği anlatıldı.

Türkiye'nin otomobili tam bu noktada içinde olduğu teknolojinin orkestra şefi konumunda bulunacak. Evden çıkarken ya da dönerken nesneler arası iletişim kurabilecek, hayatımızı kolaylaştıracak, aracınızı kullanırken ocağınızın kapalı olup olmadığını düşünmeyeceksiniz.

Yeni nesil yapay zeka ile donatılacak yerli otomobil öğrenen bir sisteme sahip olacak. Sizi tanıdıkça ve yaşamınızla ilgili detayları öğrendikçe sizin daha iyisini yapması mümkün olacak. Böylece sadece diğer elektronik eşyalarınızla değil, sizinle de iletişimini geliştirecek.

TOGG'un resmi sayfasından yapmış olduğu paylaşımda dikkati çeken önemli noktalardan biri de TOGG'un partnerlerinden olan teknoloji markalarının da yer alması olarak gösterilebilir. Zira, bu teknolojik zenginlik sayesinde teknolojik araçlarımızın birbirleriyle etkileşimi içiçe geçebilmesini, birbirlerine entegre olabilmesini oldukça kolaylaştıracak.

TOGG tarafından hazırlanan görüntüler 'Akıllı Yaşam' etiketiyle duyurulurken, paylaşımda "Sürekli bağlantılı teknolojisiyle #TürkiyeninOtomobili, akıllı cihazlar ile iletişim kurarak hayatınızı kolaylaştıracak ve size yeni bir yaşam alanı sunacak." açıklaması yer aldı.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal