14.08.2021-15:24 (Son Güncelleme:15.08.2021-09:32)


1

KÖYCEĞİZ

KÖYCEĞİZ

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi, doğal güzelliği ve şirin mimarisiyle sevilen bir tatil beldesiydi. Geçen hafta çıkan yangınlar Köyceğiz'e de sıçradı. Türkiye'nin en yaşanabilir kasabaları arasında olan Köyceğiz'de yangınlar sebebi ile güzel bitki örtüsü tahrip oldu.



2

MAZI KOYU

MAZI KOYU

Muğla'nın Bodrum ilçesinin en sakin koylarından biri Mazı Koyu, Gökova Körfezi'nin hemen yanı başında yer alıyor. Mazı'da denize girenler özellikle denizin güzelliği, az ev olması sebebi ile zengin bitki örtüsü ile mest oluyorlardı. Fakat geçtiğimiz hafta Batı Bölgesini etkisi altına alan yangınlar Mazı Koyu'na da ulaştı. Mazı'da yaşayan halk zor anlar yaşarken, o yemyeşil görüntü de silindi gitti.



3

MANAVGAT

MANAVGAT

Manavgat, Antalya'nın en büyük ikinci ilçelerinden biri. Ağaçlar arasında kurulu olan ilçe, doğal güzelliği ve denizi ile gelenleri büyülüyordu. Ağaçlarla çevrili olan ilçenin çevresi ise yangınlarla kül oldu. Artık o yemyeşil görüntü yok.



4

BOZKURT

BOZKURT

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi, 4 gün önce başlayan sağanak yağışlarla sele teslim oldu. Yaşanan sel sonucunda ilçedeki binalar ve yollar çöktü. Şuanda yaşanmaz halde olan ilçenin öncesi ve sonrası fotoğrafları yaşanan felaketi gözler önüne seriyor.



5

AYANCIK

AYANCIK

Ayancık, Türkiye'nin en güzel ilçelerinden biri. Özellikle ormanın denizle birleşimi görenleri büyülüyor. En huzurlu ilçelerden biri seçilen Ayancık şuanda sel sularının altında.



6

ULUS

ULUS

Bartın'ın Ulus ilçesi köylerin sevimli mimarisi ve bitki örtüsünün güzelliği ile görenleri büyülüyordu. Şimdi ise yağışlar sonucu dere yatağının taşması ile, ilçede büyük hasar meydana geldi.



7

ÇÖKERTME

ÇÖKERTME

Bodrum'un Çökertme koyu, en güzel koylardan biriydi. Şimdi ise yangınlar sebebi ile doğal güzelliği ve sakinliği ile bilinen koy, neredeyse haritalardan silindi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR