Türkiye’nin en ucuzu olacak: Leapmotor C10 elektrikli otomobil tanıtıldı

Türkiye pazarında da bulunan Çinli otomobil firması Leapmotor, Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenen IAA otomobil fuarında SUV modeli C10’u tanıttı. İşte detaylar…

12.09.2023-10:31 - (Son Güncelleme: 12.09.2023-17:21)

Türkiye’de de faaliyetlerini sürdüren otomobil firması Leapmotor’un SUV modeli C10, Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenen IAA otomobil fuarında tanıtıldı.

Yeni nesil teknolojilerini içeren C10’da Leap 3.0 yazılımı ile beraber gelecek. Leap 3.0 tasarımı ayrıca aracın menzilini uzatırken, güvenliğini ve performansını da güçlendirdi.


Performansı önemli ölçüde artacak

Şaseye entegre batarya sistemi CTC 2.0 ile menzili daha uzayan Leapmotor C10 modelinin performansında da önemli bir artış olacak. Bunun yanında araç sahip olduğu LIDAR ve Nvidia Orin-X çipi sayesinde sürüş odaklı özelliklerini en iyi şekilde kullanıcılarına sunacak.

Özellikleri saymakla bitmiyor

Uygun fiyatı ile öne çıkması beklenen Leapmotor C10 birçok farklı özelliği de beraberinde sunuyor. Elektrikli SUV C10, şirketin ilk küresel otomobil modeli de olacak.

Türkiye'nin en ucuz elektrikli otomobili Leapmotor T03 ülkemizde satışa sunulmuştu. Elektrikli SUV C10, sınıfının en ucuzu olması bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal