Türkiye'nin En Pahalı Oteline Talip Çıktı

Türkiye'nin en pahalı oteli olan ancak borçları sebebiyle Halk Bank'a devredilen Mardan Palace için Titanic Hotels devreye girdi. İlk görüşmelerin olumlu geçtiği bildirildi.

11.07.2018-15:58 - (Son Güncelleme: 11.07.2018-15:51) Türkiye'nin En Pahalı Oteline Talip Çıktı

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 senesinde Azeri kökenli Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar masrafla hizmete sokulan fakat borçları sebebiyle icralık olup tapusu Halk Bankası'na verilen Mardan Palace Hotel için Türkiye ve yurt dışında 9 oteli olan Titanic Hotels harekete geçti.

PATRONLARIN GÖRÜŞMESİ OLUMLU GEÇTİ

Otelle ilgili, Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün'ün otelin borç durumu ve ödeme planıyla alakalı Halk Bankası görevlileri ve Rus İş Adamı İsmailov ile özel bir görüşme yaptığı bildirildi.

Olumlu olan görüşme ardından ise taraflar arasında pürüzlerin olmadığı bir haftaya dek vaziyetin belli olacağı bildirildi.

"EN KISA ZAMANDA SONUÇLANDIRACAĞIZ"

Mesele ile alakalı açıklama yapan Aygün, şu anda ikili görüşme durumunda olduklarını söyleyerek, "Böyle bir tesisin kapalı olmasına içimiz cız ediyor. Böyle bir otelin kapalı olmaması için bu işe talibiz diye temaslar yaptık. En kısa sürede de bunu bitireceğiz" dedi.

İSMİ DEĞİŞMEYECEK

Görüşmelerin iyi geçmesi durumunda otelin aktif hale getirilmesi için çalışmalara başlayacaklarını söyleyen Aygün, ad hususunda bir değişiklik yapmayacaklarını söyledi. Aygün, "Bugüne dek reklamı yapılmış olan Mardan Palace'nin adını değiştirmek doğru değil. Fakat Mardan Palace Titanic Group biçiminde olabilir. Bu işin fizibilitesini iyi yapacağız ve zarar eden oteli para kazandırır duruma getirmeye uğraşacağız. Hayal dünyasında dolaşmayacağız, ayaklarımız yere basacak. Hayırlı olsun herkese" diye konuştu.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal