Türkiye’de bugün nerede ve ne zaman deprem oldu? 5 Nisan 2024 AFAD Kandilli son depremler listesi

Vatandaşlar, yaşadıkları yerdeki depremler hakkındaki son dakika açıklamaları için gözlerini AFAD ve Kandilli Rasathanesi’ne çevirdi. Deprem mi oldu? Nerede deprem oldu? Deprem oldu mu bugün? gibi sorular arama motorlarında sorgulanıyor. Peki Türkiye’de bugün nerede ve ne zaman deprem oldu? İşte 5 Nisan 2024 AFAD Kandilli son depremler listesi…

05.04.2024-17:28 - (Son Güncelleme: 05.04.2024-17:28)

AFAD ve Kandilli Rasathanesi, bir deprem ülkesi olan Türkiye’de yaşanan son dakika sarsıntılarının yerini, zamanını, şiddetini ve derinliğini kamuoyu ile anlık olarak paylaşıyor. Geceden bu yana ülkenin dört bir yanında yaşanan depremler sonrasında 5 Nisan 2024 Cuma günü deprem son dakika, deprem Türkiye gibi araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki Türkiye’de bugün nerede ve ne zaman deprem oldu?

Bugün nerede ve ne zaman deprem oldu?

Malatya'da bugün deprem meydana geldi! AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin listelerinde 3 Nisan Çarşamba günü, yani bugün hissedilen sarsıntılar sonrasında en çok merak edilen olaylar arasında ilk sıralarda yer alıyor. 

Türkiye’de bugün nerede ve ne zaman deprem oldu? 5 Nisan 2024 AFAD Kandilli son depremler listesi

Saat 05.57'de merkez üssü Elazığ olan 2.1 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Ardından saat 06.23'te merkez üssü Malatya Doğanşehir olan 2.1 büyüklüğünde başka bir sarsıntı meydana geldi. Bunun ardından saat 10.48'de yine merkez üssü Malatya Doğanşehir olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı.

Türkiye'de 5 Nisan 2024 Cuma günü yaşanan tüm depremlerin detaylarını öğrenmek için AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin resmi internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal