Türkiye Yüzme Federasyonu Sporcularına Online Eğitim!

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın, evde yaşayan sporcular için online eğitimlere başlayacaklarını açıkladı.

15.04.2020-15:30 - (Son Güncelleme: 15.04.2020-15:27) Türkiye Yüzme Federasyonu Sporcularına Online Eğitim!

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın, evde izole bir şekilde çalışmaları sürdüren sporcular için online eğitimlere başlayacaklarını belirtti.

Açıklamalar yapan Başkan Yalçın, yeni tip coronavirüs salgını (Covid-19) sebebiyle evlerinde duran sporcuları yardımcı olmak için birtakım planlar yaptıklarını vurguladı.

Yalçın, bu bağlamda sporcularına dönük online çeşitli söyleşi ve eğitimler planladıklarını yineleyerek, "Teknik kurulumuzun çalışmaları sonucunda planlanan eğitimlerin ilkini yarın Doç. Dr. Cengiz Karagözoğlu verecek. Bu etkinlikte sporcularda pandemi dönemi süresince yaşanan psikoloji ve sonrasındaki hedeflerin belirlenmesi konusu işlenecek. Yine hocamız tarafından 17 Nisan Cuma günü ’salgın süreci ve sonrasında antrenörlerin sporculara yaklaşımı konusu’ işlenecek." şeklinde konuştu.

Teknik ve idari takımın yoğun bir tempoyla evlerinden çalıştığını söyleyen Erkan Yalçın, "Amacımız bu süreci kulüplerimizle birlikte vereceğimiz online eğitimlerle en verimli şekilde geçirmek." ifadelerini kullandı.

Bu eğitimler sırasında bir hedeflerinin de sporculara moral sağlamak olduğuna önem veren başkan Yalçın, açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı:

"Online eğitimlerle sporcularımızın evlerinde hem performans kaybetmesini önleyeceğiz hem de eğlenmelerini sağlayacağız. Evet evde kalmaya devam ediyoruz. Çok az kaldı biliyoruz ve sabrediyoruz. Başarılarımızın en üst seviyede yaşanacağı yeni bir dünya, yeni bir süreç, yeni bir yıl temenni ediyoruz. Ayrıca bu salgın nedeniyle hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabır ve başsağlığı diliyoruz. Bizlerin sağlığı için canlarını hiçe sayan tüm sağlık personellerimizin teşekkür ediyorum. Çağrımızı yineliyor ve tüm vatandaşlarımıza ’lütfen evde kalın, evde hayat var’ diyoruz."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal