Türkiye şehit haberiyle yasa boğuldu! Piyade Teğmen Bekir Can Kerek şehit oldu! Şehit sayısı 4'e yükseldi

Türkiye'nin gündeminde olan Pençe-Kilit Operasyonu devam ederken gelen üzücü haber herkesi yasa boğdu. Operasyon bölgesinde çıkan çatışmada Piyade Teğmen Bekir Can Kerek'in şehit haberi geldi. Pençe-Kilit operasyonun başlamasıyla şehit sayıları 4'e yükseldi. Piyade Teğmen Bekir Can Kerek'in şehadete yükseldiği anlara dair detaylar haberimizde yer almaktadır

22.04.2022-23:45 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-23:46) Türkiye şehit haberiyle yasa boğuldu! Piyade Teğmen Bekir Can Kerek şehit oldu! Şehit sayısı 4'e yükseldi

Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe-Kilit Operasyonunda teröristlerle olan çatışmalar devam ediyor. 42 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda şehit sayımız Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. 4. şehidimiz Piyade Teğmen Bekir Can Kerek şehadete uğurlandı. Milli Savunma Bakanlığı konu hakkında açıklamada bulundu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklama

Kuzey Irak da devam edilen Pençe-Kilit operasyonunda 22 Nisan 2022 tarihinde çıkan çatışmada bir şehit verdik. P. Tğm. Bekir Can Kerek şehit oldu.

Pençe-Kilit operasyonu şehit

''Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Çatışmaların devam ettiği bu süreçte terörist ölümleri artarken şehit haberi de geldi. 4 şehidimizin olduğunu duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK'ya karşı başlatılan operasyonda askerimizin şehit olduğu ve Putin, Zelenski ile görüşmelerin yapılacağını duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal