Türkiye-Portekiz’i yenemezse ne olur, yenilirse ne olur? Portekiz-Türkiye tek maç mı, rövanşı var mı?

2022 FIFA Dünya Kupası'nın play-off karşılaşmalarının yarı final maçında Portekiz'le deplasmanda karşılaşacak A Milli takımının Portekiz karşısında alacağı sonuç futbol severlerin en önemli gündem maddesi oldu. Peki, Türkiye-Portekiz’i yenemezse ne olur, yenilirse ne olur? Portekiz-Türkiye tek maç mı, rövanşı var mı? İşte merak edilen soruların yanıtları ve yorumlar..

24.03.2022-11:59 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-11:59) Türkiye-Portekiz’i yenemezse ne olur, yenilirse ne olur? Portekiz-Türkiye tek maç mı, rövanşı var mı?

24 Mart Perşembe akşamını heyecanla bekleyen futbolseverler, 2022 FIFA Dünya Kupası'nın play-off turu yarı final maçında Türkiye'nin Portekiz ile oynayacağı karşılaşmanı saatini iple çekmeye başladı. Portekiz deplasmanına giden Türkiye'nin karşılaşma sonunda alacağı skor ise gününe n çok merak edilen konusu haline geldi. Futbolseverler, yarı final tur maçının nasıl yapılacağı konusunu merak ederken 'Türkiye-Portekiz’i yenemezse ne olur, yenilirse ne olur?' şeklindeki sorularına yanıt aramaya başladı.

Portekiz-Türkiye tek maç mı, rövanşı var mı?

Portekiz-Türkiye tek maç mı, rövanşı var mı?

Portekiz ile Türkiye eşleşmesinde iki ülke arasında bir rövanş maçının oynanıp oynanmayacağını konusunda yapılan açıklamalarda play-off turunda yarı final maçlarının tek maç eleme usulüne göre oynanacağı bildirilmişti. Bu akşam oynanacak olan Portekiz-Türkiye karşılaşmasında ise karşılaşmayı kazanan ekip İtalya-Makedonya arasında oynanan maçın galibiyle karşı karşıya gelecek. Özetle, Türkiye, şayet sahadan mağlup olarak ayrılırsa play-off turundan çıkmış olacak.

Portekiz Türkiye maçı ne zaman, hangi kanalda?

Portekiz Türkiye maçı ne zaman, hangi kanalda?

Portekiz ile Türkiye arasında gerçekleştirilecek olan 2022 FIFA Dünya Kupası play-off yarı final karşılaşması 24 Mart Perşembe günü akşam saat 22:45'de başlayacak. İki ülke arasındaki play-off yarı final mücadelesi TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal