Türkiye Portekiz A Milli takımda ilk 11'de kimler var, aday kadrosunda kimler var?

2022 Dünya Kupası'nda play-off maçına çıkacak olan A Milli takım, Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Heyecanla beklenen maçta A Milli takımda Portekiz karşısına çıkacak olan ilk 11'de belli oldu. Peki, Türkiye - Portekiz A Milli takımda ilk 11'de kimler var, aday kadrosunda kimler var?

21.03.2022-21:01 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-21:01) Türkiye Portekiz A Milli takımda ilk 11'de kimler var, aday kadrosunda kimler var?

2022 FIFA Dünya Kupası'nın Avrupa Elemeleri play-off turunda Türkiye A Milli takımı yarı final müsabakasında Portekiz ile karşı karşıya gelecek. A Milliler maçtan önce hazırlık çalışmalarına başlarken, karşılaşmaya ilk 11 olarak kimlerin çıkacağı da belirlendi.

Türkiye - Portekiz A Milli takımda ilk 11'de kimler var, aday kadrosunda kimler var?

24 Mart Perşembe akşamı Portekiz deplasmanına gidecek olan A Milli takım oyuncuları ve kadrosu, müsabakanın oynanacağı yer olan Porto kentine geldi. A Milliler, Perşembe günü akşam saat 22:45'de başlayacak olan maç için hazırlıklarına kaldıkları yerden devam ettiler. Maçı heyecanla bekleyen futbolseverler ise Türkiye'nin Portekiz karşısında sahaya çıkacak olan ilk 11 leri ve aday kadrosunu merak ederken, sahaya çıkacak olan oyuncuların belli olduğu öğrenildi.

Türkiye - Portekiz A Milli takımda ilk 11'de kimler var, aday kadrosunda kimler var?

Türkiye - Portekiz A Milli takımda ilk 11'de kimler var, aday kadrosunda kimler var?

Portekiz ile Türkiye arasında oynanacak olan 2022 FIFA Dünya Kupası'nın play-off yarı final karşılaşmasın TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanması beklenirken Porto'da bulunan Dragao Stadyumu'nda Türkiye'nin sahaya çıkaracağı isimler şöyle sıralandı:

KALE

Altay Bayındır, Sinan Bolat , Uğurcan Çakır

SAVUNMA

Zeki Çelik ,Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Serdar Aziz, Caner Erkin, Rıdvan Yılmaz

ORTA SAHA

Abdülkadir Ömür, Cengiz Ünder, Yunus Akgün, Berkan Kutlu, Dorukhan Toköz, Orkun Kökçü, Taylan Antalyalı, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı

Doğukan Sinik, Kerem Aktürkoğu

FORVET

Burak Yılmaz, Enes Ünal, Serdar Dursun, Umut Bozok

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal