Türkiye Kupasında yarın kimin maçı var? Türkiye Kupa maçları hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye kupası maçlarında 19 Nisan Salı günü hangi maçların olduğu sporseverler tarafından merak ediliyor. Futbol izleyerek güzel bir akşam geçirmek isteyenler 'Türkiye Kupasında yarın kimin maçı var?' 'Türkiye Kupa maçları hangi kanalda yayınlanacak?' sorularına yanıt arıyorlar.

18.04.2022-23:33 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-23:33) Türkiye Kupasında yarın kimin maçı var? Türkiye Kupa maçları hangi kanalda yayınlanacak?

Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek final maçlarının tamamlanması sonrası yarı finale çıkan takımlar belirlenmişti. Futbolseverler yarı final takımları belli olduktan sonra büyük bir heyecanla karşılaşmanın oynanacağı günleri beklemeye başladı. TFF'dn açıklanan bilgiler sonrasında futbolseverler 19 Nisan Salı günü hangi maçların oynanacağını araştırıyorlar.

Türkiye Kupasında yarın kimin maçı var?

Türkiye Kupasında yarın kimin maçı var

Ziraat Türkiye Kupası yarı final heyecanı 19 Nisan Salı günü start alacak. Yarı finalin ilk maçı Trabzonspor ile Yukatel Kayserispor arasında gerçekleşecek. Trabzonspor, Medical Park Stadı'nda yarı final rakibi Yukatel Kayserispor'u ağırlamak için hazırlıklarını tamamlarken mücadelenin saat 20.30'da oynanacağı bilgisi paylaşıldı.

Yarı finalin bir diğer mücadelesi ise 20 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Aytemiz Alanyaspor, kendi sahasında Demir Grup Sivasspor'u ağırlamaya hazırlanırken karşılamanın Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacağı bildirildi. Aytemiz Alanyaspor-Demir Grup Sivasspor arasında oynanacak olan mücadelede takımlar 20.30'da sahaya çıkacak.

Yarı final maçları çift maç eleme şeklinde gerçekleştirilecek. Daha sonra yarı final rövanş maçları ise 10, 11 veya 12 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Bu maçlar sonrasında ise rakiplerini yenen takımlar finale yükselecekler.

Ziraat Türkiye Kupası'nın final maçında ise finale kalan takımlar 26 Mayıs Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecekler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal