Türkiye Kupası’nda yarı final heyecanı: Ankaragücü-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final heyecanı bugün başlıyor. Zorlu maçta Ankaragücü ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Her iki takım da ilk maçta kazanarak rövanş maçına avantajlı bir skorla çıkmayı hedefliyor. Peki Ankaragücü-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

23.04.2024-12:36 - (Son Güncelleme: 23.04.2024-12:36)

Ankaragücü Beşiktaş maçı için futbol severlerin heyecanı giderek katlandı. Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında karşılaşacak olan iki ekibin hedefi final yolunda avantajı elde etmek olacak. Kupayı kazanan taraf UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edeceği için bu maç hem Ankaragücü hem de Beşiktaş için büyük bir öneme sahip. Peki Ankaragücü-Beşiktaş maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ankaragücü-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü Beşiktaş ile 23 Nisan 2024 Salı günü saat 20.30’da karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu’nda oynanacak zorlu karşılaşma ATV’den canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Eşleşmede rövanş maçı 7 Mayıs 2024 tarihinde Beşiktaş’ın sahasında oynanacak.

Türkiye Kupası’nda yarı final heyecanı: Ankaragücü-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İki takım buraya nasıl geldi?

Beşiktaş, Türkiye Kupası'na 5. turdan katıldı ve Eyüpspor'u 4-0 mağlup ederek adını son 16 takım arasına yazdırdı. Siyah-beyazlı ekip, son 16 turunda Bitexen Antalyaspor'u 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde ise TÜMOSAN Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek son 4 ekibin arasına girdi.

MKE Ankaragücü ise kupada 3. turdan başlayarak mücadele etti. Sırasıyla Malatya Arguvanspor'u 2-0, İskenderunspor'u 3-1, Çaykur Rizespor'u 3-1, Anagold 24Erzincanspor'u 5-1 ve Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal