Türkiye Kupası'nda Beşiktaş - Göztepe Maçı Sonrası Ersin Destanoğlu'ndan Çarpıcı Sözler!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ın, Göztepe'yi elediği maça damga vuran Ersin Destanoğlu, karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

11.02.2022-10:20 - (Son Güncelleme: 11.02.2022-10:33)

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş kendi evinde Göztepe'yi penaltı atışları sonucunda mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu penaltı atışları sonucunda kalesinde devleşti ve takımına turu getiren isim oldu. Beşiktaş'ın yıldız kalecisi Ersin Destanoğlu'nun maçın ardından yaptığı açıklamalar ise büyük yankı uyandırdı.

KALECİNİN AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKTİ

Siyah beyazlıların Ziraat Türkiye Kupası'nda İzmir ekibi Göztepe'yi elediği karşılaşmada turu getiren penaltı vuruşlarını kurtaran Ersin Destanoğlu maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Genç yıldız kaleci yaptığı açıklamada, 'Dersime iyi çalışıyorum, bu sayede penaltılarda fark yaratabiliyorum. Turu geçmemiz gereken bir maçtı. İyi oynadık. 120 dakika sonunda penaltılarda desteğini esirgemeyen büyük Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. Amacım taraftarımızı mutlu etmek. Onlar bizi hep desteklemeye geliyorlar. Biz de takım olarak onları mutlu etmeye çalışıyoruz.'

Penaltı atışlarına maçtan önce çalıştığını aktaran Ersin Destanoğlu, 'Kim nereye atıyor çalıştım. Bundan dolayı kurtardım.' şeklinde açıklamalarına son verdi.


BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Beşiktaş'ın genç yıldız kalecisi Ersin Destanoğlu, dün Ziraat Türkiye Kupası'nda, siyah beyazlıların İzmir ekibi Göztepe'yi elediği karşılaşmanın ardından büyük alkış aldı. Genç kaleciye gerek Beşiktaş taraftarlarından gerek diğer taraftarlardan yoğun övgüler geldi. Ersin Destanoğlu bu anlamda zorlu karşılaşmanın kahramanı oldu. Beşiktaş'ın yıldız kalecisi ile transfer döneminde pek çok takımın da ciddi bir şekilde ilgilendiği biliniyordu. Bu anlamda futbolcunun geleceği ile ilgili vereceği karar merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal