Türkiye-İtalya Yakınlaşması FETÖ'cüleri Kudurttu

Türkiye'nin son zamanlarda Akdeniz'deki faaliyetleri başta Yunanistan ve Kıbrıs Rumları olmak üzere FETÖ terör örgütünü de oldukça endişelendiriyor.

19.06.2020-14:52 - (Son Güncelleme: 19.06.2020-17:13) Türkiye-İtalya Yakınlaşması FETÖ'cüleri Kudurttu

Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki gücünü azaltmaya çalışan Yunanistan ve Fethullah Gülen terör örgütü, şimdi de Türkiye’nin Akdeniz’i bir barış havzasına çevirme çabasına karalamaya başladılar. Fethullahçı Terör Örgütü’nün algı yönetmek üzere kurduğu İngilizce internet siteleri, aralıksız olarak her gün Türkiye’ye iftira atan yazı ve makaleler yayımlıyorlar.

Son olarak Türkiye’nin İtalya ile ortak tatbikat yapması Yunanlılar, Mısır diktatörü Sisi ve Fethullahçı terör örgütünü kelimenin tam anlamı ile yerinden zıplattı.

Tatbikat iki ülke arasındaki dostluğu gözler önüne sermesi, Rumlar, Yunanlılar, Mısır Rejimi, BAE ve FETÖ’cüleri hayli telaşlandırdı. FETÖ terör örgütü yayın organı olan ve sürekli terör propagandası yapan al monitör sitesi, sitesinde haber Türkiye ve İtalya arasındaki dostluğu ortaya koyan tatbikatı haberin odak noktası yapmak yerine Mısır, Fransa, Yunanistan, BAE’nin Türkiye’ye yönelik eleştirilerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal