Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi üyelerinden büyük jest!

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi üyelerinden büyük jest. Şehit olan polis memurunun oğlu Osman Gökçe Göl için doğum günü kutlaması düzenlendi.

08.06.2022-15:49 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-15:49)

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi üyelerinden büyük jest. Kahramanmaraş'ta 3 Aralık 2020'de tarihinde cinayet zanlısını yakalamak için gittiği otelde zanlı tarafından vurularak şehit olan polis memurunun oğlu Osman Gökçe Göl için doğum günü kutlaması düzenlendi. 

Doğum günü pastası kesildi

Kahramanmaraş'ın Yirmiikigün Mahallesi'nde şehit polis memurunun evinde gerçekleşen doğum günü kutlamasında, Osman Gökçe için doğum günü pastası kesildi. Şehit polis memurunun eşi Gülşah Göl, gerçekleşen sürpriz doğum günü kutlaması için çok mutlu olduğunu, eşinin şehadetinden sonra silah arkadaşlarının başta olmak üzere, devletin onları yalnız bırakmadığını ifade etti. Osman Gökçe ise tüm sevdiklerinin yanında olduğunu ve değer verdikleriyle bir arada olduğu için sevinç yaşadığını dile getirdi.

Doğum günü pastası kesildi

Tüm polis teşkilatına teşekkür etti

Aslında doğum gününün yarın olduğunu ifade eden Göl, babasının mesai arkadaşları başta olmak üzere polis teşkilatının onları yalnız bırakmadığını ifade ederek teşekkür etti. Kutlamaya katılan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi üyeleri şehidin oğluna hediye verdi ve tebrik etti. Kutlamaya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Kahraman ile Tarım ve Orman İl Müdürü Ramazan Bilir katıldı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal