Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık için aday olan isimleri resmen açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu’nda gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimi öncesinde aday olan isimlerle ilgili resmi açıklama yapıldı. TFF başkanlığı için tam 9 isim adaylığını açıkladı.

10.06.2022-11:22 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-12:16) Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık için aday olan isimleri resmen açıkladı

Türk futbolunda merakla beklenen Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimi öncesinde kritik haftalara girildi. Başkan Nihat Özdemir’in istifasının ardından Servet Yardımcı geçici olarak başkanlık görevine getirilmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu, 16 Haziran 2022 günü gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Seçimli ve Olağan Mali Genel Kurulu öncesinde adaylığı açıklayan isimleri resmen açıkladı. TFF başkanlığı için tam 9 isim adaylığını açıkladı.


TFF resmi açıklamayı yaptı

Federasyonun resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamayla birlikte adayların isimleri kesinleşti. Yapılan resmi açıklamada ;

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 16 Haziran 2022 tarihinde yapılacak Olağanüstü Seçimli ve Olağan Mali Genel Kurulu için adaylık başvuruları TFF Statüsü'nün 38. maddesi hükümleri kapsamında, 09 Haziran 2022 tarihinde sona erdi. TFF Başkan Adaylığı için TFF Statünün 38. maddesinde belirtilen yeterlilik şartları ve başvuru belgelerinin incelenerek değerlendirme yetkisi Genel Kurul Divan Kurulu'na ait olmak üzere, genel kurulda başkan adayı olmak için TFF Genel Sekreterliği'ne başvuran kişiler soyadı sırasına göre aşağıda belirtilmiştir:

1- Ufuk AKÇEKAYA
2- Ramazan ATAŞ
3- Mehmet BÜYÜKEKŞİ
4- Gökhan KIZILTAN
5- Sedat OLCA
6- Hayati ÖZGÜL
7- Ayhan SAĞALTICI
8- Cemal TARANCI
9- Hüseyin YANGIN

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal