Türkiye Düşmanlığı ile Tanınan AP Raportörü Kati Piri, Ekrem İmamoğlu'nu Tebrik Etti

Türkiye düşmanlığı ile bilinen Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri, hukuksuz bir şekilde mazbata alan Ekrem İmamoğlu'nu tebrik etti.

18.04.2019-12:53 - (Son Güncelleme: 18.04.2019-12:44) Türkiye Düşmanlığı ile Tanınan AP Raportörü Kati Piri, Ekrem İmamoğlu'nu Tebrik Etti

Avrupa Parlamentosu'nun terör sevici raportörü Kati Piri, İl Seçim Kurulu'nun hukuksuz kararıyla mazbata alan Ekrem İmamoğlu'nu tebrik etti.

Türkiye düşmanlığıyla tanınan ve sık sık yaptığı skandal açıklamalarla gündeme düşen Kati Piri'den usulsüz bir şekilde mazbatayı alan Ekrem İmamoğlu'na tebrik geldi.

İşte o paylaşım;

TÜRKİYE'Yİ ŞİKAYET ETMİŞ, YSK'YA BASKI YAPMIŞTI!

Avrupa Parlamentosu Türkiye raportörü Kati Piri yerel seçimlerle alakalı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Avrupa Birliği Komisyonu Başkan Yardımcısı Frans Timmermans'a şikayet etmiş, CHP'li idareciler gibi kanuni süreci hiçe sayarak YSK'yı suçlamıştı. Piri, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki kendi hesabından, Türkiye seçimi isimli etikete, "Bu gece İstanbul'da kimse uyuyacak mı?" diye sormuştu. Piri'nin istediği sonuç gelince İmamoğlu'na tebrik mesajı geldi.

TERÖRİSTLERLE HER FIRSATTA İÇ İÇE!

Avrupa Parlamentosu Türkiye raportörü Kati Piri, Türkiye'nin aleyhine olan her kim varsa görüşmekten geri durmuyor. Kati Piri, geçtiğimiz senelerde HDP'li Selahattin Demirtaş ve Almanlara sığınan firari Can Dündar ile aynı karede yer almıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal