Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıklayacağı Müjdeyi Bekliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşa 4 müjde vereceğini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Gözler grup toplantısında ki müjde de...

10.02.2021-09:56 - (Son Güncelleme: 10.02.2021-09:56) Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıklayacağı Müjdeyi Bekliyor!

Pazartesi günü, 'Çarşamba günkü konuşmamı özellikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Sizlere birçok güzellikleri takdim edeceğim' diye söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün TBMM'de yapacağı grup toplantısında konuşacak. Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceği müjde için kulislerdeki tahminler; yerli aşı, reform paketleri, yeni altın veya doğal gaz rezervi, Tesla ile iş birliği.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, pazartesi günü gerçekleştirdiği AK Parti Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak 7. olağan İl kongrelerine canlı bağlantı ile katılmış; Çarşamba günü 'Millete Sesleniş' konuşması yapacağını açıklamıştı. Bugün de tüm gözler, 'Konuşmamı özellikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Sizlere birçok güzellikleri takdim edeceğim' diyen Recep Tayyip Erdoğan'a çevrildi.

Müjde ile ilgili olarak hiçbir bilgi sızdırılmazken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün 12:00'de AK Parti Grup Toplantısı'nda bu müjdeyi açıklayacağı tahmin ediliyor. Kulislerde ise müjdenin ne olacağına dair farklı düşünceler konuşuluyor.

YERLİ AŞI OLABİLİR

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; müjdenin yerli aşı ile ilgili olabileceği düşünülüyor. Türkiye'de yürütülen yerli aşı çalışmalarında gelinen son durumun açıklanacağı ve bir tarihin belirleneceği ifade ediliyor.

REFORM ÇALIŞMALARI

Adalet Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yürütülen reformların da açıklanacağını düşünenlerde var. Bununla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İnsan Hakları Eylem Planı'nı hakkında açıklama yapacağı da konuşuluyor.

UZAY TEKNOLOJİLERİNE DAİR İŞ BİRLİĞİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün açıklayacağı müjde olarak, elektrikli araba üretimi ve Tesla'nın yatırım haberi olabileceğini düşünenler de var. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türkiye'nin uzay alanında izleyeceği yol haritasını söyleyen Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk ile telefonla görüşmüştü. Yapılan görüşmede, Türkiye'deki kamu ve özel sektör kurumları ile şirket arasında uzay teknolojileri başta olmak üzere farklı alanlarda yapılması planlanan iş birliğine ilişkin hususlar ele de alınmıştı.

EKONOMİK BİR MÜJDE OLABİLİR

Kulislerde, Recep Tayyip Erdoğan'ın enerji alanında da müjde açıklayacağına dair tahminler de yürütülüyor. Altın madeni ve Akdeniz'de yeni doğal gaz rezervinin olabileceği ifade ediliyor. Ayrıca, Kanal İstanbul ile ilgili yeni gelişmelerin açıklanacağı da söyleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal