Turkcell Superonline 1000 Mbps fiber internet kampanya şartları ve fiyatları

Turkcell Superonline kampanyaları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Birbirinden farklı kampanyalarıyla müşterilere sunulan hizmetlerden yararlanmak isteyen kişiler kampanyaların neler olduğunu araştırmaya başladı.Peki, Superonline kampanyası ve avantajları nelerdir? İşte merak edilen kampanyanın detayları…

18.06.2022-22:14 - (Son Güncelleme: 18.06.2022-22:14) Turkcell Superonline 1000 Mbps fiber internet kampanya şartları  ve fiyatları

Turkcell Superonline’ın sunmuş olduğu 100 megabit hızla sunmuş olduğu kampanya 31 Ağustos 2022 tarihine kadar geçerlidir.Limitsiz internetin keyfini çıkartmak isteyen kişiler Turkcell Superonline'ın sunmuş olduğu bu kampanyadan yararlanabilirler. Peki, Superonline kampanyası ve avantajları nelerdir? İşte merak edilen kampanyanın detayları…

Turkcell Superonline kampanyası nedir?

Turkcell Superonline kampanyaları ile müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. Birbirinden farklı kampanyalar sunan Turkcell Superonline yeni kampanyası ile vatandaşların dikkatini çekiyor. Kampanya kapsamında sunulan 100 megabit internet hızıyla Müşterilerin hızlı bir internete ulaşması amaçlanmaktadır. internet alt yapısına bağlı olarak değişen internet hızlı herkes de farklılık göstere bilirken en iyi hız seçeneği müşterilere sunulmaktadır. İnternette görülen hızı (download ve upload) sonuçları bazı etkenlere göre değişebilmektedir. Buna göre internetin evde ya da işyerinde kullanılması kullanıcı sayısının fazla olması ya da az olması gibi durumları göz önünde bulundurarak internet hızında değişmeler olabilmektedir. Sunucuların sunmuş olduğu hizmet kapsamında internet hızında değişimler görülebilmektedir. Müşterilerin tam hıza ulaşabilmesi için kablolu bağlantı kullanması gerekmektedir.

Turcell Superonline Kampanyası

Turkcell Superonline fiyatları ne kadardır?

Fiyatlar

İndirme Hızı: 1000 Mbps

Yükleme Hızı: 20 Mbps

Kota:Limitsiz

12 Ay Sözünüze Kampanya Fiyatı:249 TL

Aylık olarak sunulan kampanyaya tüm vergiler dahildir. Bununla birlikte 12 TL WiFi 6 modem kullanım ücretide kampanyanın içinde yer almaktadır.

Turkcell Superonline avantajları nelerdir?

Kampanyadan Kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler Platinum üyeliğinden de yararlanacaklardır.

Bununla birlikte müşterilere sunulan kampanyada evin her yerinde %30 daha hızlı internet kullanma fırsatı sağlayacaksınız.

Bu kampanya ile ışık hızında internete ulaşmış olacaksınız.

Wi-Fi 6 ile kablosuz olarak da hızlı internet kullanabileceksiniz. Daha hızlı internet kullanmak için Wi-fi 6 modemini kullanmanız gerekmektedir.

Turkcell bu kampanyası ile farklı birçok cihazın bağlı olmasına rağmen daha hızlı bir internet erişimi sunmaktadır.

Ayrıca yeni sunulan Wi-fi 6 ile daha az enerji tüketimi sağlanmaktadır.

Turcell Superonline Şartları Nelerdir

Turkcell Superonline şartları nelerdir?

Kampanya 31.05 2022 – 31.08 2022 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Hizmet Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından müşterilere sunulmaktadır.

Kampanya ile müşteriler mevcut konumlarında en iyi internet hızına ulaşabilecektir. İnternetin 100 megabit hıza ulaşması için alt yapının desteklenmesi gerekmektedir.

Kampanya 12 ay boyunca geçerli olacaktır. İnternetin yükleme hızı ile 20 Mbps olarak sunulmaktadır.

Bu kampanya ile Turkcell Platinum ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.

Kampanyaya katılmak isteyen kişiler 0 532 532 00 00 numaralı müşteri hizmetleri numarasından ya da www.superonline.net, www.turkcell.com.tr, Turkcell Superonline yetkili satış noktalarından kampanyaya katılabilirler.

Turkcell Superonline'a yeni fiber müşterisi olmam halinde kurulum hizmeti bedeli olan tüm vergiler dahil 500 TL, aktivasyon bedeli olan tüm vergiler dahil 200 TL taahhüt kapsamında alınmayacaktır. Kampanya iptal bedeline dahildir.

Sunulan modemler sınırlı sayıda ve Turkcell Superonline mülkiyetindedir. Kampanyanın bitmesi ile modemler eksiksiz olarak teslim edilmelidir. Teslim edilmemesi ya da eksik olması durumundan modem ücreti kişiden alınır.

Kullanıcılar bir kere olmak üzere binde 9,48’i oranında damga vergisi ödemektedir.

Sunulan pakette Adil Kullanım Koşulları dahil değildir.

Kampanyayla mevcut internet hizmetinin kampanya bedeli karşılanır. İnternetin Turkcell Superonline’a taşınması durumundan en fazla 90 gün içinde internet servis sağlayıcınız tarafından yansıtılan kampanya iptal bedelinin 12 ay sözünüze tüm vergiler dahil 300 TL'ye kadar olan bölümü için bir sonraki ay ödemeniz gereken faturaya yansıyacaktır.

Aboneliğin taahhüt süresinden önce sonlandırılması durumunda o ana kadar tarife ücreti üzerinden almış olduğunuz indirimler, aktivasyon ücreti, kurulum ücreti varsa “Diğer Servis Sağlayıcı İndirimi” başlığı altında tarafıma yansıtılmış olan indirimin aykırılığın gerçekleştiği tarih itibarıyla tahakkuk eden toplam tutarı ile işbu kampanya kapsamında belirlenen kampanyalı aylık paket fiyatının taahhüt süresi bitimine kalan ay sayısı ile çarpılarak hesaplanacak faturalandırılmamış toplam tutar karşılaştırılıp düşük olan bedel kampanya iptal bedeli olarak son faturanıza yansıtılır.

Müşteriler kampanya kapsamında sadece SMS ile bilgilendirme alacaktır. İsteyen kişilerde abonelik sürecinin tamamlanması ile müşteri hizmetlerinden faturalarının posta yoluyla gönderilmesini talep edebilirler.

Fiber İnternet Hizmetini almanız durumunda vergilendirmeler her şey içerisinde 150 TL nakil ücreti olarak alınır.

Sunulan bu kampanya hiçbir şekilde ticari amaçlı kullanılamaz ve bunun tespiti durumunda öncelikle abone uyarılır. Ticari amaç anlaşılması durumunda ise internet erişimi kapatılır ya da kullanım hakkı saklanır.

Sunulan bu kampanya ile opsiyonel ALO (Sabit Telefon) Hizmeti sunulmadığı için vergi tutarı 4,99 TL olarak kampanyaya yansır

Paket kapsamında kişiler bir üst ya da bir alt pakete geçmek istemesi durumunda web sitesi üzerinden güncel tutarlar belli olacaktır.

İnternet hızı ise bazı faktörler kapsamında değişiklik göstermektedir. Bu durum kullanıcı sayısı, iş yeri ya da evde kullanılması cihaz bağlanma durumunda göre değişmektedir. Buna göre internet hızında yavaşlamalar görülebilir.

Turkcell Superonline diğer katma değerli servisleriniz ayrıca faturalandırılmaktadır.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal