Türkan Şoray'ın Kızı Yağmur Ünal'a Tepkiler Üst Üste Geldi!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal, Türkiye'de yangınlar devam ederken Nişantaşı'nda bir evde düzenlenen gece partisine katıldı. Bina sakinleri ise Ünal'a tepki gösterdi.

04.08.2021-15:54 - (Son Güncelleme: 04.08.2021-17:05) Türkan Şoray'ın Kızı Yağmur Ünal'a Tepkiler Üst Üste Geldi!

Dünyanın birçok yerinde olduğu gibi ülkemizde de yangınlar yüreğimizi parçaladı. Devlet-Millet el ele yangınları söndürmek için gece gündüz çalışırken, kimileri normal hayatından ödün vermedi. Bunlardan biri de efsane oyuncu Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal.

EVDE PARTİ DÜZENLEDİLER

Güzel yapımcı Yağmur Ünal, İstanbul Nişantaşı'ndaki Hüsrev Gerede Caddesi'deki bir evde gerçekleşen partiye arkadaşları ile gitti. Arkadaşlarıyla beraber eğlenen Ünal'a bina sakinlerinden tepki geldi.


BİNA SAKİNLERİNDEN TEPKİ GELDİ

Rahatsız olan bina sakinleri, Türkay Şoray'ın kızına yakışmayan davranışlarda bulunduğunu belirterek 'Genç ve güzelsin. Parti de hakkın. Ancak senin duyarlı olman gerekmez mi? Yangınlar bizi ağlatırken, parti yapıp eğlenmek nasıl bir duygu. Bir de yangınla ilgili paylaşımlar yapıp üzüldüğünü söylüyorsun. Sonra da parti. Alevli pasta da gelecek mi?' diyerek tepki gösterdi.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal