04.10.2022-13:27 (Son Güncelleme:19.01.2023-17:24)


1

Canlı yayın kazaları nelerdi?

Canlı yayın kazaları nelerdi?

Canlı yayında verdikleri ani tepkiler yüzünden çoğu ünlü isim rezil oldu. Daha sonrasında telafi etmeye çalışsalar da bu anlar yıllarca unutulmadı. Hatta ünlü isimler uzun süre yalnızca bu kötü anlarla hatırlandı. Hafızalardan silinmeyen bu görüntüleri sizler için derledik. Bu görüntülere baktığınızda hem nostalji yapacak hem de o utanma hissini üzerinden uzun yıllar geçmesine rağmen tekrar yaşayacaksınız. Nostajji yapmaya hazırsanız başlayalım.



2

Sky Türk

Sky Türk

SkyTürk muhabirinin yılbaşı gecesi eğlenen kalabalıktan kendi de dumur olup "Anam coştu lan bunlar" demesi tartışmasız en iyi "Dışımdan mı söyledim lan ben bunu?" örneği.



3

Hasan Can Kaya

Hasan Can Kaya

Programa katılan genç kadın, evgilisi varken kocası Dodi ile Tinder'da tanıştığını anlattı. Hasan Can Kaya ise konuğa "Neden sevgilin varken Tinder'a girdin?" dedi. Nice adlı konuk ise bunun üzerine cinsel yönelimine dair açıklama yaparak "O sevgilim kızdı" dedi. Hasan Can Kaya da kendini tutamadı ve "Büyük bir değişiklik olmamış mı? Penissizlikten bereket tanrısına bayağı" dedi.



4

Gelinim Mutfakta Beyhan kaynana

Gelinim Mutfakta Beyhan kaynana

Gelinim Mutfakta programında tanınan ve cimriliği ile bilinen Beyhan kaynana, ülkeyi gezmek için ahlak dışı bir yol denemiş. Cenaze araçlarıyla toplamda 25 il gezdiğini itiraf eden Beyhan kaynana bir de o anları pişkin pişkin gülerek anlattı. Nursel ise "Beyhan hanım cenazeleri nereden buluyordunuz, camide mi bekliyordunuz" sorusunu sorunca, cenaze işlerinde çalışan oğlunun haber verdiğini belirtti. "Beyhan hanım cenaze otobüsünde cenaze sahipleri siz kimsiniz' diye sormadı mı" sorusuna ise "O arabaları dayımın oğlu organize ediyor ya sorun olmuyor. Cenazenin sahibi zaten benim dayımın oğluyla irtibat kuruyor... Hiç soran olmadı. Ne var bunda. Bugün Sivas'a gidip geliyoruz, 2 gün sonra Gaziantep'e gidiyoruz. Ben gezmeme bakarım bana ne? Bir Fatiha almış oluyorlar ne olacak" yanıtını veren kaynana gündem oldu.



5

Pelin Hürman

Pelin Hürman

Canlı yayında cin çıkardığı iddiasıyla gündeme gelen Hürman konuyla ilgili şoke eden bir açıklama yaparak şunları dedi; "Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Neden Adnan Oktarlara, Memişlere linç olmadı? Emeğimle bu kadar zamandır gelemediğim yerlere 2 saatte geldim. Televizyondaki seans ‘cin çıkarma’ değil, ‘bir davet haramzade, üfürükçü değilim’



6

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Pop Star Alaturka programında Bülent Ersoy'dan gelen pırt sesi ve stüdyodaki herkesin Allah'ına sığınıp içine içine gülmesi de uzun süre yarmıştı.



7

Saba Tümer

Saba Tümer

"Saba Tümer'in kaç yaşında milli oldun?" sorusuna "Futbolda mı?" diye karşılık veren Rıdvan, muhteşem bir atlayış yaşamıştı.



8

TRT

TRT

TRT Loto çekilişinde sahneye çağırılan noterin düşüşü ve sunucunun aşırı serinkanlılığı...



9

Seray Sever

Seray Sever

Seray Sever'in programına konuk olan Ali Poyrazoğlu kapanışta "Her şeyin bir ilki vardır Seray" diyerek poposunu avuçlamış, resmen taciz etmişti.



10

Özcan Deniz

Özcan Deniz

Konuk aldığı Özcan Deniz yere yatırınca şok olmuştu Kadırgalı.



11

Hülya Avşar

Hülya Avşar

Hülya Avşar, Ricky Martin'in poposuna ellemişti...



12

Ayak büyük olmalı

Ayak büyük olmalı

İzdivaç programında ısrarla ayakkabı numarası soran kadının amacı şok etmişti, "Ayak büyük oldu mu her şeyler büyük oluyor."



13

Billur Kalkavan

Billur Kalkavan

Bir taciz de Sumru Yavrucuk'un köpeğinden. Billur Kalkavan'ın bütün iyi niyetini su istimal etmişti.



14

Ne dedin sen

Ne dedin sen

Hande Ataizi'nin Sevda Demirel'i kaşıması, Arto'nun devamlı ortamı kızıştırması ve hazin son: "Ne dedin sen?!"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr