Türk Telekom'un Yeni Yönetim Kurulu belli oldu

Türkiye'nin öncü telekominikasyon şirketlerinden Türk Telekom 31 Mart'ta Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleşirerek yeni Yönetim Kurulu üyelerini ve dağıtılacak temettü miktarını belirledi.

31.03.2022-19:09 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-19:36) Türk Telekom'un Yeni Yönetim Kurulu belli oldu

Türk Telekom Genel Kurulu 31 Mart'ta Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Toplantı sonrası alınan bir dizi önemli kararı kamuoyu ile paylaşan yönetim yayınladığı basın bülteninde bazı önemli noktalara dikkat çekti.

Türk Telekom yeni dönem Yönetim Kurulu Üyeleri

Türk Telekom, Olağan Genel Kurul sonrası yeni yönetimi kamuoyu ile paylaştı, paylaşılan bilgiye göre; Mahmut Gürcan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olurken Cengiz Yaviloğlu, Ümit Önal, Salim Arda Ermut, Metin İlhan, Yiğit Bulut, Selim Dursun, Enver İskurt Yönetim Kurulu Üyesi olarak duyruldu. Dr. Ömer Fatih Sayan ise Yönetim Kurulu Başkanı olarak ilan edildi.

ömer fatih sayan

Dr. Ömer Fatih Sayan Temettü Tutarını Duyurdu

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı, Dr. Ömer Fatih Sayan toplantı sonrası kamuoyunu aydınlatmak amacı ile bazı konularda açıklamalarda bulundu. Sayan yaptığı açıklamada "Şirketimizin 31.03.2022 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda görüşülerek onaylandığı üzere toplam brüt 4 milyar 954 milyon TL nakit temettü ödenmesine karar verilmiştir" dedi. Ayrıca yine yaptığı açıklamalarda bazı önemli hususlara dikkat çeken Sayan "Türkiye’nin değeri ve lider telekomünikasyon şirketi Türk Telekom olarak, yeni yönetim kurulumuz ile Türkiye'nin dijital dönüşümünü tamamlayarak, milletimiz için çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bir teknoloji şirketi olmanın ötesinde teknolojiyi toplumun iyilik ve faydasına hizmet edecek şekilde kullanmayı sürdüreceğiz. Bu vizyonumuza güç katacak yönetim kurulu üyelerimizin, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal