Türk Erkeklerinin Tacizine Maruz Kalan ABD'li Fenomen İsyan Etti

ABD'li fenomen Sheyenne Shea, Türk erkeklerinin tacizine maruz kaldığını belirten paylaşım yaptı. Aylardır Türk erkekleri tarafından ölüm tehditleri aldığını söyleyen Shea, "Lütfen beni rahat bırakın" dedi.

13.10.2020-10:10 - (Son Güncelleme: 13.10.2020-14:41) Türk Erkeklerinin Tacizine Maruz Kalan ABD'li Fenomen İsyan Etti

ABD'li sosyal medya fenomeni, aylardır Türk erkeklerinin tacizine maruz kaldığını belirterek isyan etti. İnstagram hesabında paylaşım yapan fenomen, "Bıktım usandım, lütfen beni rahat bırakın" dedi.

ABD'li sosyal medya fenomeni Sheyenne Shea, hem İngilizce hem Türkçe olarak yaptığı paylaşımda Türk erkekleri tarafından aylardır taciz edildiğini açıkladı. Türkiyeye karşı bir nefreti olmadığını söyleyen fenomen, "Tacizlerden bıktım usandım. Lütfen beni rahat bırakın ve kişisel alanıma saygı duyun" dedi.

"LÜTFEN BENİ RAHAT BIRAKIN"

ABD'li fenomen, instagram hesabı üzerinden paylaştığı hikayesinde "Bu konuya son kez değineceğim. Türkiye'ye karşı bir nefretim yok ama tacizlerden bıktım, usandım. Aylardır Türk erkekleri tarafından ölüm tehditleri ve fazlasını içeren mesajlar alıyorum. Lütfen beni rahat bırakın ve kişisel ve kişisel alanıma saygı duyun. Sevginizi böyle belli edebilirsiniz. Teşekkürler" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal