30.09.2022-09:22 (Son Güncelleme:25.10.2023-13:02)


1

UNUTULMAZ DİZİ SAHNELERİ

UNUTULMAZ DİZİ SAHNELERİ

Geçmiş dönemde izlediğimiz dizilerde travma etkisi yaratan sahneler hayatımıza damga vurmuştur. Öyle ki bu sahneler dönem dönem sosyal medyada tekrar gündem olmuş, günlerce konuşulmuştu. Peki milyonlarca takipçileri olan Türk dizilerinden sizi en çok etkileyeni hangisi? En çarpıcı sahneleri sizin için hazırladık.



2

Çetin Tekindor Yalı Çapkını'ndan ayrılıyor

Çetin Tekindor Yalı Çapkını'ndan ayrılıyor

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda deprem. Senoryadaki tutarsızlıklar ve barollerin kaprisleri usta oyuncuyu bıktırdıüı iddia edild. Halis ağa rolüne can veren Çetin Tekindor'un diziden ayrılacağı konuşulmaya başlandı.



3

Adım Farah

Adım Farah

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrollerinde yer ladığı Adım Farah dizisinin, dün yayınlanan bölümündeki yakınlaşma sahnesi sosyal medyada gündem oldu. Aralarında yakınlaşma olduğu konuşulan çiftin bu sahnesi çok konuşuldu.



4

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

Bir süredir çekimleri devam eden Şahmeran dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Sosyal medyada kısa sürede TT olan fragmanda, Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya'nın yakınlaşma sahnesi gündem oldu. Film çekimleri sırasında Deniz'in yakınlaşma sahneleri yüzünden sevgilisiyle sorun yaşadığı ve ayrıldıkları iddia edilmişti.



5

Yalı Çapkını'nda tepki çeken bekaret sahnesi

Yalı Çapkını'nda tepki çeken bekaret sahnesi

Yalı Çapkını dizisinin 35.bölümğnden sızan sahne tepkiye neden oldu. Kazım'ın Seyran'ı zorla yalıdan çıkarrtığı sokak ortasında tartakladıktan sonra bekaretini sorguladığı sahneye büyük tepki geldi. Şiddete dur de Yalı Çapkını etiketi ile gündem olan sahne için linç başlatıldı. Yapılan şikayetler sonrası RTÜK'ün harekete geçmesi bekleniyor. Bazı izleyiciler şiddetin romantikleştirildiğini, ülkede önüne geçilmeye çalışılan kadına şiddete zarar verdiğini ifade ederken, karakterler arasındaki durumu Cem garipoğlu ve Münevver Karabulut olayına bağlayarak, bir katliam daha görmek istemediklerini belirtti.



6

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı

Kızılcık Şerbeti 27.bölüm 2. fragmanını yayımladı. Fragmanda Umut'un ailesi ile tanışan Nursema, ailenin kendisi hakkında söyledikleri şeyler sonucu yıkılır. Umut'un babası " Sen bir Umut'un çevresindeki insanlara bak bir de kendine bak" sözleri sosyal medyada gündem oldu. Dizinin fanları Kızılcık Şerbeti için yeni bir ceza daha geliyor galiba şeklinde yorumlarda bulundu.



7

Ömer dizisine tepki

Ömer dizisine tepki

Ömer dizisinin son bölümünde, Ömer Süreyya ile nişanlandı. İkilinin nişan törenine Ömer’in teklifini reddeden Gamze’nin katılması ortamı gerdi. Nişanda Gamze’yi gören Ömer şaşkına döndü. Bir yandan Süreyya ile ilişkisine devam eden Ömer, diğer yandan da Gamze ile yakınlaşıyor. Son bölümün final sahnesindeki yakınlaşma sahnesi de izleyenleri kızdırdı. Birçok izleyici Ömer’i iki kadını idare etmekle suçladı.



8

Selena

Selena

2006-2009 tarihler arasında ATV’de ekrana gelen “Selena” dizisindeki sahnede, geçen hafta meydana gelen Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremden ve sonrasında yaşanan yağmacı insanlardan bahsedildiği sahnele gündeme geldi.



9

Ömer dizisi

Ömer dizisi

Star TV'de yayınlanan Ömer dizisinin son bölümünde sahne dikkat çekti. Ömer ile Gamze'nin yakınlaşma sahnesine sosyal medyada yorum yağdı. Twitter da 'Ömer aşkından delirdi sonunda', 'masum adamı ne hale getirdiniz' , 'yakışmadı' şeklinde yorumlar yapıldı.



10

YAPRAK DÖKÜMÜ

YAPRAK DÖKÜMÜ

Ekranların en sevilen dizillerinden Yaprak Dökümü'nde, Ali Rıza Bey'in ölümü, herkesi çok etkilemişti.



11

Ömer

Ömer

Star TV'de yayınlanan Ömer dizisinin son bölümde, kardeşinin susturmak isteyen genç kızın emzirme sahnesi gündem oldu. Twitter'da TT olan sahne için kullanıcılar, " Hiç yakışmadı. Ne gerek vardı böyle bir sahneye" diye sitem etti.



12

Kızılcık Şerbeti

Kızılcık Şerbeti

Ekranşların dikkat çeken dizilerinden Kızılcık Şerbeti'nde skandal sahne. Zorla başka adamla evlendirilen Sema, düğün gecesi intihar ediyor. Evlendiği adamla birlikte olmak istemeyen Sema, kendini camdan atıyor. Diziyi izleyenler bu insanlık dışı sahneye sosyal medyadan büyük tepki gösterdi.



13

Biran Damla Yıldız Yasak Elma'dan ayrılıyor mu?

Biran Damla Yıldız Yasak Elma'dan ayrılıyor mu?

Son 2 sezondur Yasak Elma dizisinde Kumru karakterini canlandıran Biran Damla Yılmaz'a Dr. Death dizisinden teklif geldi. Ancak ünlü oyuncu bu teklifi reddettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Bu durum Yasak Elma sevenlerini sevindirirken bazı hayranlarını ise üzdü.



14

Yalı Çapkını

Yalı Çapkını

Yalı Çapkını dizisinin son bölümde yer alan bekaret sorgulama sahnesi, izleyiciyi kızdırdı. Sosyal medyada gündem olan saheneye tepki yağdı.



15

Uyarlama dizilerden biri olan ve oldukça beğenilen Medcezir'de psikopat piyano hocasının olduğu sahneler oldukça konuşulmuştu.



16

MUHTEŞEM YÜZYIL

MUHTEŞEM YÜZYIL

Şehzade Mustafa'nın babası tarafından idam edilmesi, oldukça etkili bir sahneydi.



17

Mahkum

Mahkum

Volkan Kocatürk'ün yönettiği dizinin Eren'i Gürberk Polat projeye veda edecek. Daha önce Babil ve Kırmızı Kamyon dizisinde de seyirciyle buluşan Polat'ın senaryodaki hikâyesinin bittiği öğrenildi. Genç yıldızın kamuoyunun vicdanını kanatan "Kadir Şeker" olayına gönderme yapan sahnesi sosyal medyada TT olmuştu.



18

Kızılcık Şerbeti alkol sahnesi

Kızılcık Şerbeti alkol sahnesi

Kızılcık Şerbeti'nin dün akşam yayınlanan bölümünde sevgilisi Ömer ve arkadaşları ile iftar yemeğine giden Kıvılcım ile Ömer'in arkadaşı arasında yaşananlar izleyenleri kızdırdı. İçki içilen bir mekana giden dörtlüden oruç tutanlar rahatsız olunca, Kıvılcım, "bunda ne var. İsteyen içki içer isteyen çay içer bu kimseyi ilgilendirmez. Kabullenemeyen gitsin evinde orucunu açsın. Burası laik bir ülke" sözleri sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr