Turizmciler İngiliz Turistleri Bekliyor

Rusya ve Ukrayna'dan Türkiye'ye turistler gelmeye başlasa da gözler, Avrupa'dan gelecek turistlerde. İngiltere'nin 28 Haziran'da kapıları açması bekleniyor.

23.06.2021-21:26 - (Son Güncelleme: 23.06.2021-22:32) Turizmciler İngiliz Turistleri Bekliyor

Kırmızı listede olan ülkeler içinde İngiltere’ye gelen kişilerin 10 gün boyunca devletin uygun gördüğü otellerde karantina uygulaması gerekiyor.

İngiltere'nin uyguladığı bu sert politika, Türkiye'ye turist gelmesine engel oluyor.

GÖZLER 28 HAZİRAN'DA

Rusya ve Fransa'nın Türkiye'ye seyahat kısıtlamasını kaldırmasından sonra İngiltere'nin de bu doğrultuda bir karar vermesi bekleniyor.

İngiltere'nin Türkiye'yi 28 Haziran'da kırmızı listeden çıkaracağı gündeme geldi.

TÜRKİYE AŞILANIYOR

Türkiye'nin son zamanlarda aşılamaya hız kazandırması nüfusun büyük çoğunluğuna aşı yapması, İngilizlerin alacağı karara olumlu yönde etki yaptı.

EN ÇOK PARA HARCAYAN TURİSTLER

Türkiye'ye misafir olan turistlerin yaptığı harcamalar göz önüne alınınca Avrupalı turistlerin ne kadar önemli olduğu da dikkat çekiyor.

ERDOĞAN-BORİS GÖRÜŞMESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi'nde İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile yaptığı görüşmede konuyu gündeme getireceğini söylemişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmeden önce "Brüksel'de Boris Johnson'la NATO toplantısında görüşmem olacak. Tüm bunların yanında bize daha çok turist hangi ülkeden geliyorsa onlarla konuşmalarım olacak." İfadelerine yer vermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal