Tunceli'de Mağaradaki Teröristlere Yapılan Operasyonun Görüntüleri Ortaya Çıktı

Tunceli'de bir mağarada kıstırılan ve 9 gündür teslim olmayan teröristler yapılan operasyonla etkisiz hale getirildi. Teröristlerin vurulma anı ise saniye saniye kaydedildi.

21.12.2018-18:24 - (Son Güncelleme: 21.12.2018-18:43)

Tunceli Ovacık arazisinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından 13 Aralık 2018 Tarihinde başlatılan ve 9 gündür süren operasyonda bir mağara içinde teröristler belirlenmişti. Emniyet ekiplerinin 'Teslim ol' çağrılarına cevap vermeyen teröristlerin olduğu mağaraya karadan ve havadan operasyon yapıldı.

KARADAN VE HAVADAN OPERASYON DÜZENLENDİ

Teröristler, gerçekleştirilen bütün teslim ol çağrılarına ateşle cevap verdi ve teslim olmadı. Bunun ardından bugün mağaraya yapılan karadan ve havadan operasyonlarla içeride olan bütün teröristler etkisiz hale getirildi.

"MAĞARADA BULUNAN TÜM TERÖRİSTLER ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"

Tunceli Valiliği'nden yayınlanan açıklamada, "Ovacık arazisinde İl Jandarma Komutanlığımız tarafından 13 Aralık 2018 tarihinde başlatılan ve 9 gündür süren operasyonda bir mağara içinde teröristler belirlenmişti. Mağara içinde olan teröristlere yapılan bütün teslim ol çağrılarına ateşle cevap vermeleri ve teslim olmamalarının ardından bugün mağaraya karadan ve havadan gerçekleştirilen operasyonla mağara içinde olan bütün teröristler etkisiz hale getirildi. Bölgede operasyon sürüyor" denildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal