19.02.2024-11:20 (Son Güncelleme:19.02.2024-12:03)


1

ATV'nin büyük bir ilgiyle takip edilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konuşulan konulardan biri olan Hüseyin ve Erva olayı dikkat çekti.



2

Hüseyin Almanya'dan kızını ve bebeğini aramak için Müge Anlı'ya katıldı. Bugünkü bölümde Erva'nın itirafları herkesi şaşkına çevirdi.



3

Hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Hüseyin ve Erva olayı izleyenleri hayrete düşürdü. 24 yaşındaki eşi Erva ve 9 aylık kızı Sare'yi bulabilmek için Almanya'dan Müge Anlı'ya katılan Hüseyin Bey bebeğine programda kavuştu.



4

Erva canlı yayına bağlanınca ise olanlar oldu. Müge Anlı'nın 'hafta sonu neler yaşadın?' sorusuna Erva;



5

''Ben her şeyi anlatmak istiyorum. Ben iki tarafa da yalan söyledim. Ben olayların buraya geleceğini tahmin etmedim. Zaten evliliğimde de bir şey kalmamıştı. O yüzden sevgi gördüm, sevgi görünce de yalanı sürdürdüm. Necmettin'e Esin'im dedim, bu çocuk benim kardeşim dedim. Oraya geldiğimde o kadar kamerayı görünce gerçeği söyleyemedim. Necmettin de yalan söylediğimi öğrenince benden ayrıldı. Almanya'ya döndükten sonra Hüseyin'den de boşanmak istiyorum." sözleriyle yanıt verince stüdyo karıştı.



6

Hüseyin ve Erva olayında bugün Erva'nın ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olmuştu.



7

Erva'nın kaçtığı Necmettin hakkında ise çeşitli iddialar gündeme gelmeye başlamıştı. Aynı zamanda Erva'nın talep ettiği DNA testi de yapılmıştı ancak DNS testi sonucu 1 haftaya çıkacaktı.



8

Erva'nın bu itirafıyla her şey DNA testine gerek kalmadan ortaya çıktı. Ancak hala ailesine dönmek istemeyen Erva adeta akıllara durgunluk verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr