Tuhafiye Görünümlü Kıraathaneye Baskın

İhbarla bir kıraathaneye baskın gerçekleştiren Mobil Park polisi, yasağa aldırış etmeden içeride kağıt oyunu oynayan beş kişiye toplamda 15 bin 900 TL idari para cezası verdi.

08.12.2020-11:19 - (Son Güncelleme: 08.12.2020-13:43)

Tüm dünyayı tesiri altına alan koronavirüs pandemisi ile mücadele sebebiyle alınan önlemler çerçevesinde kıraathaneler bir müddet için kapatılmıştı.

Bu çerçevede kontrollerde hız kesmeden süren İstanbul Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Büro Amirliğine bağlı Mobil Park polisi, Sultan Selim Mahallesi Bilgin Sokak’ta yer alan bir adreste yasağa aldırış kıraathanenin çalışma yaptığı ihbarı geldi.

İhbarla harekete geçen mobil park emniyet görevlisi, iş yerine baskın gerçekleştirdi.

BASKIN YAPILDI

Baskın esnasında kıraathanenin girişinin tuhafiye görünümünde olduğunu fark eden emniyet, içeriye girdiğinde arka kısımda kıraathane olduğunu belirledi.

İçeride kağıt oyunu oynayan Sinan Y.,  Şahin D., Hanifi S., Ahmet K. ve işletme sahibi Enver D.’ye “Umumi Hıfzıssıhha Kanununa Muhalefet” kabahatinden 3 bin 180’şer TL idari para cezası verildi.

Aynı zamanda işletmede yapılan kontroller sonucunda içerisinde üç tane paket sigara ile içerisinde 38 tane 1 TL olan fişe takılı halde kumar makinesi bulundu.

Kumar makinesine el koyan emniyet güçleri, iş yeri Sahibi Enver D.’yi yakalayarak adli işlemler adına Sanayi Polis Merkezi Amirliğine verdi.

Aynı zamanda iş yeri, Kağıthane Belediyesi Zabıta Müdürlüğü aracılığıyla mühürlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal