TÜGVA'yı Karalama Operasyonunda FETÖ Bağlantısı!

Sosyal medya üzerinden Türkiye Gençlik Vakfı'na yönelik ağır sözler söyleyen Ramazan Aydoğdu'nun FETÖ ile bağlantıları ortaya çıktı.

30.11.2021-10:03 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-10:33) TÜGVA'yı Karalama Operasyonunda FETÖ Bağlantısı!

Türkiye Gençlik Vakfı'na yönelik başlatılan saldırıların elebaşı olarak tanınan Ramazan Aydoğdu'nun FETÖ terör örgütü ile bağlantısı ortaya çıktı. Yapılan detaylı soruşturmalar sonrasında, Ramazan Aydoğdu'nun FETÖ propagandası yapan @DahiOglan ve @kacsaatolduson isimli hesaplara TÜGVA yöneticileri hakkında kişisel bilgiler verdiği, sözde belge ve fotoğraflar gönderdiği ortaya çıkarıldı.

TERÖR ÖRGÜTÜ AĞZI İLE YAZILAN SÖZLERİN SAHİBİ RAMAZAN AYDOĞDU ÇIKTI

Yapılan detayları araştırmalar ve teknik incelemeler sonrasında, @tug*eri adlı Twitter hesabının Ramazan Aydoğdu tarafından kullanıldığı ortaya çıktı. @tug*eri adlı Twitter hesabının da Aydoğdu tarafından kullanıldığı aktarıldı. Ramazan Aydoğdu'nun kullandığı @dahioğlan isimli hesap ise, FETÖ'nün sosyal medya yapılarından biri olduğunu tahmin ediliyor. Ramazan Aydoğdu bu hesap üzerinden hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hem de Türk vatandaşlarına ağır sözler söylüyordu.


RAMAZAN AYDOĞDU FETÖ İMAMLARI İLE YAKIN TEMASTA

Ramazan Aydoğdu'nun @di****im rumuzlu hesap üzerinden FETÖ'nün en aktif twitter hesaplarından biri olan @kacsaatolduson adlı hesapla da bağlantıları olduğu ortaya çıktı. Bu hesapların 3 yöneticisi geçtiğimiz yıl FETÖ'nün mahrem yapılanması üzerine yapılan operasyonlar sonrası cezaevine gönderilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal