Tuğla Taş Duvar Dekorasyonu

Duvarınızda şık bir tasarım istiyorsanız ilk akla gelen seçeneklerden biri kuşkusuz tuğla taş duvar dekorasyonu olacaktır. Tuğla taş duvar dekorasyonu türlerinin sektörde birçok çeşidi vardır doğal olanı, yapay olanı taş kaplaması, beyazı, kahvesi, rustiği…

13.06.2020-16:29 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-16:21) Tuğla Taş Duvar Dekorasyonu

Tuğla Taş Duvar Seçimi

Genelde duvarınıza tuğla taş duvar yaptırmaya karar verip bu işi yapan bir yere gittiğinizde size bütün bir duvar üzerinden değil belirli olan ölçüler üzerinden seçim yapıp hayal etmenizi isterler. Dikkat edin bu sizi yanıltmasın eğer siz bütün duvarınızda oran, orantı mekanla bütünlük gibi konularda duvarda nasıl duracağını kestiremiyorsanız bir bilene danışın. Aksi takdirde ölçü hataları gibi problemlerle karşılaşmanız olası bir durum.

Tuğla Taş Duvar Doğal Mı? Yapay Mı?

Fiyat farkı aşikar olsa da doğal ürünleri tercih etmeniz sağlık ve enerji açısından iyi olacaktır. Evinizde eğer böyle bir değişikliğe gitmek istiyorsanız tuğla taş duvar dekorasyonu hem doğal malzemeden yaptırmak; sağlamlığı kullanılabilirliği hem de gözünüzde bıraktığı o kaliteli hissiyatını seveceksiniz. Bunun dışındaki çeşitler kesinlikle kötü müdür? Hayır çok güzel yapay tuğla taş duvar desenli yapıştırma kağıtlarda strafor tuğla taş deseni görünümlü panellerde var. Fiyat performans açısından değerlendirip seçiminizi bunlara göre yapabilirsiniz.

Taş Seçimi

Peki duvarımıza böyle bir tasarım yaptırmak istediğimizde nasıl bir duvar tercih etmeliyiz? Evin hangi duvarı olmalı? Örneğin televizyonunuzu koymak istediğiniz duvar olabilir; böylece oturma odanızdaki her bir duvarda bir şey olup göz yorucu bir durum olmaz hem de yaptığınız tasarımınızı fonksiyonelleştirmiş olursunuz.

Bir başka seçenekte duvarında niş yaptırmak isteyenlere niş yaptıracağınız duvarı aynı zamanda tuğla taş duvar ile kaplarsanız hem duvarınızda depolama alanı yaratarak fonksiyon kazanmış olacak hem de göze hitap ederek şık bir görünüme kavuşmuş duvarınız olacak.

Bir diğer seçenekte örneğin deri güzel bir chester koltuğun arkasına tuğla taş duvar yapmak bu seçenek daha çok loft, country tarzları sevenlere hitap edecektir ama kesinle çok şık bir görüntü katar. Eğer salondan çıkıp yatak odasına yoğunlaşırsanız yatak başlığının olduğu duvarı seçebilirsiniz. Abajurlarınız yandığında taşın verdiği o doğallık hissi iyi hissettirecektir. Kiremit rengindeki kırmızılık fazla diyenlere gri renk tonlarındaki tuğla taş duvar dekorasyonu önerilir.

Duvarınıza karar verip seçiminizi yaptıktan sonra uygun dekorasyon ürünleriyle tamamladığınızda işte o zaman yaptığınız alan tam bütünlük sağlayacaktır. Dekorasyon ürünü seçiminde de ahşap taşla çok yakışacaktır. Yaptığınız alan geniş ferah bir yer ise koyu ahşap renklerini tercih etmeniz eğer dar küçük bir alan ise açık renkli ahşap renklerini tercih etmeniz gerekir. Klasik kırmızı tonlarındaki taş duvarı baz aldığımda böylece uygun ahşapla birlikte kullanıldığı alan tam bir bütünlük sağlayacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal