31.10.2023-12:33 (Son Güncelleme:31.10.2023-12:33)


1

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemde sık sık yer edinen Tuğba Ekinci, Müge ile Gülşen'le 2.Sayfa programının konuğuydu.



2

Canlı yayında yaptığı açıklamalarıyla tepki toplayan Tuğba Ekinci'nin 'Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz' sözleri gündeme damga vurdu.



3

Canlı yayında genç kızların giyinişlerinden bahseden Ekinci, 'Genç kızlara sesleniyorum, toplu taşıma araçlarında kıyafetlerinize dikkat edin. Kadınlar nerede, nasıl giyineceklerini bilmedikleri için başlarına böyle şeyler geliyor. Kadınlar benim duruşumu örnek alsalar ne dayak yerler ne de başlarına bir şey gelir' cümlelerini kurdu.



4

'Genç kızlarımızı korumak kollamak için konuşuyoruz' dedikten sonra Ekinci, 'Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz' açıklamasıyla dinleyenleri çılgına çevirdi. Tuğba Ekinci'nin bu açıklamalarına kayıtsız kalamayan İletişim Uzmanı Yelda Kırçuval canlı yayına bağlandı ve 'Hiçbir kadın kıyafetinden dolayı ne şiddeti ne de tacizi hak etmiyor' açıklamalarıyla Ekinci’yi kınadı.



5

Canlı yayındaki bu sözleriyle Müge ve Gülşen ile de ters düşen Ekinci, yeterince skandal bulmadığı açıklamalarını 'Erkekler kadınlardan daha namuslu' sözlerini ekleyerek taçlandırdı.



6

Ekinci’nin bu açıklamaları, zamanında verdiği ilginç pozlarını tekrar gündeme getirdi...



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr