27.01.2024-15:50 (Son Güncelleme:27.01.2024-15:50)


1

Şarkıcı Tuğba Ekinci, yaptığı her açıklamayla, sivri diliyle ve verdiği her ilginç pozla gündem olan bir isim. Ekinci son olarak müstehcen pozlarına bir ekleme daha yaptı.



2

Siyah bir mayo giyen şarkıcı oturarak poz verdi. Pozuna emojili sansür uygulayan Ekinci tepki çekti.



3

Yaptığı ahlak açıklamalarıyla tezat bir şekilde sosyal medyayı aktif olarak müstehcen pozlarını sergilemek için kullanan Tuğba Ekinci, son paylaşımıyla da hayrete düşürdü.



4

Tuğba Ekinci, bikinisini giyip kamera karşısında yaptığı danslarla ve müstehcen hareketleriyle tepki çekmeye devam ediyordu.



5

Gerek cesur paylaşımları gerekse dikkat çeken açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Ekinci, bu kez 901 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştığı pozla çok konuşuldu.



6

Siyah bir mayo giyen şarkıcı rahat bir şekilde oturarak poz verdi. Pozu dikkat çeken Ekinci, paylaşımına uyguladığı emojili sansürle dikkat çekti. Şarkıcı Tuğba Ekinci, yaptığı her açıklamayla, sivri diliyle ve verdiği her ilginç pozla gündem olan bir isim. Müstehcen pozlarına hız kesmeden devam eden Ekinci, programlara çıkıp insanlara ahlak dersi vermesiyle de kafa karıştırıyordu.



7

İşte o poz...

İşte o poz...

Şarkıcı daha önce kendisini eleştirilerenlere ve tepki gösterenlere "Bizler Avrupa standartlarında solistleriz tüm meslektaşlarım fakat o ayıp bu ayıp denmesinden kıro kaldık" diyerek isyan etmişti. Ekinci'nin daha önce yaptığı paylaşımlara "Koca kadınsın ayıp", "Edep biraz", "Kafayı yedin iyice" gibi yorumlar yağmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr