Tuğba Ekinci: Zengin Adam Sevmek Ucuzluktur!

Ceren Hindistan ve Özge Ulusoy’un ‘Zengin Erkek’ paylaşımlarından sonra Tuğba Ekinci’den ilginç bir açıklama geldi. Magazin dünyası bu açıklamaları gönderme olarak algıladı!

29.03.2021-12:45 - (Son Güncelleme: 29.03.2021-17:40) Tuğba Ekinci: Zengin Adam Sevmek Ucuzluktur!

Bir süredir Pilot Berk Fenercioğlu ile bir ilişki içerisinde olan ve evlilik yolunda ilerleyen eleştirel şarkıcı Tuğba Ekinci, yine gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. 

Özge Ulusoy, bir söyleşi sırasında kendisine yöneltilen ‘Mankenler neden hep zengin iş adamlarıyla çıkıyor?’ sorusunu, ‘Mankenler gidip fakirle mi çıksın yani, anlamadım’ şeklinde yanıtlamıştı. 

‘FAKİRİ NE YAPAYIM?’

Ünlü modelin uzun süre tartışma konusu olan açıklamasının bir benzerini, geçtiğimiz günlerde 32 yaşındaki oyuncu Ceren Hindistan da yapmıştı.

Hindistan, sosyal medya hesabında bir takipçisinden gelen ‘Bilerek mi zengin sevgili seçiyorsun, yoksa öyle mi denk geliyor?’ sorusuna, ‘Fakiri ne yapayım’ cevabını vermişti.

‘ZENGİN ADAM AVCISI OLMADIM’

Tuğba Ekinci, magazin gündemini ikiye ayıran bu sözlere karşılık, ‘Zengin adam sevmek ucuzluktur’ ifadelerini kullandı.

İbrahim Çelikkol, Cengiz Coşkun ve Ümit Cem Şenol gibi isimlerle geçmişte aşk yaşayan şarkıcı, ‘Hayatımda hiçbir zaman zengin adam avcısı olmadım. Kendimden maddi anlamda daha üstün biriyle hiçbir zaman görüşmedim’ dedi. 

Ekinci, ‘Erkek arkadaşlarım hep fakirdi. Benim sayemde tanındılar, şimdi bir çoğu Türkiye'nin en iyi dizilerinde rol alıyor, çok iyi paralar kazanıyor. Tabii hepsinin kumaşları da iyiydi; kendilerini geliştirdiler kafalarını kullandılar ve para kazandılar’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

‘MUTLUYUZ DİYENLER PEŞPEŞE BOŞANACAK’

‘Şimdilerde en beğendiğiniz çift hangisi, en uyumsuz bulduğunuz ve en kısa ömürlü gördüğünüz birliktelik hangisi?’ sorusu üzerine Tuğba Ekinci şunları söyledi:

‘Hepsi gayet iyi gidiyor bazılarının çok belli eğlenmek için takıldığı o nedenle isim veremeyeceğim. Fakat dikkatimi çeken bir nokta var fazla erken evlendi herkes bu durumu anlamış değilim...’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal