Tuğba Ekinci Ve Çılgın Sedat Arasında Sinirler Gerildi

''Söylemezsem Olmaz'' programı canlı yayınında Tuğba Ekinci'nin ''Kadın yüz vermese erkek taciz etmez'' sözlerinin tartışılması üzerine gerginlik yaşandı.

08.05.2018-14:01 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-13:45) Tuğba Ekinci Ve Çılgın Sedat Arasında Sinirler Gerildi

''Söylemezsem Olmaz'' programı canlı yayınında Tuğba Ekinci'nin ''Kadın yüz vermese erkek taciz etmez'' sözlerinin tartışılması üzerine gerginlik yaşandı.

Sık sık tartışma yaratacak sözlere imza atan Şarkıcı Tuğba Ekinci, verdiği bir röportajda yine gündem yaratacak bir açıklamada bulunmuş. Ekinci, ''Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez'' demişti.

Ekinci'nin bu sözleri Ali Eyüboğlu, Ece Erken, İlkay Buharalı ve Bircan İpek'in sunuculuğunu yaptığı ''Söylemezsem Olmaz'' programında masaya yatırıldı.

Canlı yayına bağlanan Tuğba Ekinci'ye yıllar önce İbrahim Tatlıses'in programında yaşananlar hatırlatılınca gergin anlar yaşandı.

EKİNCİ TATLISES'E 'SAKAT' DEDİ

Ekinci'nin, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses için ''sakat'' kelimesini kullanması gerilimi daha da artırdı.
Engelli çocuk babası Çılgın Sedat da canlı yayına bağlanınca ortalık karıştı.

Ünlü şarkıcı, Tuğba Ekinci'ye ağzına geleni söyledi.

TUĞBA EKİNCİ; ''KADIN YÜZ VERMEDEN ERKEK TACİZ ETMEZ''

Ekinci verdiği röportajda, ''Hiç tacize uğradınız mı?'' sorusuna Tuğba Ekinci; ''O konu çok yalan. Türk erkeği asildir. Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez. Olsa bana olurdu. Durup dururken bu yaşıma kadar kimsenin tacizini görmedim. Onu söyleyen kadınlar emin ol ki o adama yüz vermiştir'' şeklinde açıklama yapmıştı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal