Tuğba Ekinci Tektaşları Hakkında Konuştu

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, pilot sevgilisi Berk Fenercioğlu ile birlikte Bebek’te kameralara yansıdı. Sevgilisinin aldığı tektaşları hakkında konuşan Ekinci, dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

02.03.2021-09:02 - (Son Güncelleme: 02.03.2021-09:02) Tuğba Ekinci Tektaşları Hakkında Konuştu

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, sevgilisi Berk Fenercioğlu Bebek’teki bir kahveciden çıkarken görüntülendi.

Tuğba Ekinci ile sevgilisi Berk Fenercioğlu’nun koronavirüs pandemisine rağmen maske takmaması dikkat çekti. Ünlü çift, konuyla ilgili soru yönelten muhabirlere ‘Maske yok, maske takmıyoruz. Sizin baskınızı yemiyorum. İstediğiniz kadar baskı yapın’ şeklinde karşılık verdi.

‘AYRILIRSAM GERİ VERMEM’

43 yaşındaki şarkıcı Tuğba Ekinci, sevgilisinin kendisine aldığı tektaşlar hakkında ise ‘Yedi taşın önüne tektaş aldı. Bir tane de beştaş taktı’ dedi. Ekinci, ‘Annesinde de aynı mücevherler var. Bunlar çok bonkörler ama 'Benden ayrılırsan geri vermem, bilesin' dedim’ ifadelerini kullandı.

‘EVLİ GİBİYİZ’

İlişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulunan Ekinci, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Çok güzel bir beraberliğimiz var. Yazın aylarında Bodrum’da tanıştık. Evli gibiyiz. Bodrum'da birlikte yaşıyoruz. Eskide 'flört' diyorduk ama şimdi yaş ilerlediği için 'evli gibiyiz' diyorum’

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı, ‘Evlilik ne zaman?’ sorusuna ‘Berk Bey'e sorun bu sorunun cevabını’ yanıtını vermişti. Berk Fenercioğlu ise ‘Her an her şey olabilir. Sürprizi bozmamak lazım. Bir baktınız bu havada olabilir’ açıklamasını yapmıştı.

Tuğba Ekinci, ilişkisini Eylül ayında sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal