TÜBİTAK süreyi uzattı: İş yeri hekimi ve teknik personel alımları için son tarih belli oldu!

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), iş yeri hekimi ile teknik ve destek personeli alımı için başvuru süresini 25 Mart tarihine kadar uzattı. Kurumun ilgili ilanı Resmi Gazete üzerinden yayımlandı. İş yeri hekimi ve teknik personel alımı için yapılan duyuruda, başvuruların artan talepler doğrultusunda 25 Mart tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

13.03.2024-09:41 - (Son Güncelleme: 13.03.2024-11:03)

AA'da yer alan habere göre, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), iş yeri hekimi ve teknik destek personeli alım ilanının başvuru süresini 25 Mart tarihine kadar uzattı. 4 Mart'ta ilan edilen alım için başvuruların yoğun ilgi görmesi üzerine yapılan bu uzatma, adaylara daha fazla fırsat tanımıştır.

Başvuru süreciyle ilgili detaylar, şartlar ve gereklilikler TÜBİTAK'ın resmi internet sayfası (www.tubitak.gov.tr) ve TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (kariyer.tubitak.gov.tr) üzerinden erişilebilir. Adaylar, ilgili pozisyonlara başvurularını bu platformlar üzerinden tamamlayabilirler.


4 iş güvenliği uzmanı alımı gerçekleşecek

TÜBİTAK ayrıca, Ankara'da görev yapacak 4 iş güvenliği uzmanı alımı için de bir ilana çıktı. Bu pozisyon için başvurular 22 Mart tarihine kadar alınacak. Başvurular, Kurumun İş Başvuru Sistemi aracılığıyla gerçekleştirilecek.

TÜBİTAK'ın bu alımları, kurumun nitelikli personel ihtiyacını karşılamayı hedeflemekte olup, iş güvenliği uzmanlarıyla teknik ve destek personellerinin katılımını beklemektedir. İlana başvuruda bulunacak adaylar, belirtilen tarihleri takip ederek başvurularını zamanında tamamlamalıdırlar.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal