10.02.2024-13:27 (Son Güncelleme:10.02.2024-13:27)


1

Ekranların halen aranan yüzü olan iki ünlü oyuncu yıllar sonra yeniden aynı projede bir araya geldi.



2

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç’i buluşturan ‘Yarın Yokmuş Gibi’ dizisi için artık geri sayım yapılıyor. Dizinin yeni fragmanı seyirciyle buluştu. Fragmandaki cesur sahneler dikkatlerden kaçmadı.



3

Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün'ün başrollerini paylaştığı GAIN dizisi 'Yarın Yokmuş Gibi'nin yayın tarihi belli oldu.



4

‘İstanbul Kırmızısı’ filminde birlikte kamera karşısına geçen Halit Ergenç ile Tuba Büyüküstün 6 yıllık aranın ardından yeni bir dizi için tekrardan buluştu.



5

Ünlü isimler Gain’de yayınlanacak olan ‘Yarın Yokmuş Gibi’ dizisi için bir araya geldi. Ünlü isimleri yıllar sonra bir araya getiren ‘Yarın Yokmuş Gibi’ dizisi 14 Şubat'ta yayına girecek.



6

Dört gözle beklenen ve Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün’ü buluşturan “Yarın Yokmuş Gibi” adlı dört bölümlük mini dizinin ikinci fragmanı yayınlandı.



7

Zeynep Günay’ın yönettiği ve Ekin Atalar’ın yazdığı dizide seyirciyi romantizm ve gizem dolu bir atmosfer bekliyor. Yayınlanan fragmandaki cesur sahneler dikkatlerde kaçmıyor.



8

Dizinin konusu ise, bir röportaj vesilesiyle tanışan genç oyuncu Manolya (Tuba Büyüküstün) ve deneyimli gazeteci Hakan’ın (Halit Ergenç) yolları bir tesadüf sonucu tekrar kesişir. İkili, dürüst ve açık bir iletişim kurmanın yollarını ararken bunun aslında hiç de kolay olmadığını fark ediyorlar. Birlikte geçirdikleri kısa ama yoğun zaman zarfında önyargılarıyla yüzleşirken birbirlerine yaklaşımları da değişmeye başlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr