Tuan Tunalı'dan Hazal Filiz Küçükköse'ye Dava Şoku!

Tuan Tunalı kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Hazal Filiz Küçükköse'nin gazeticelere evliliklerinin bitmesi ile ilgili açıklama yaparak boşanma protokolündeki özel hayatın gizliliğiyle ilgili maddeleri ihlal ettiği için dava açtı.

18.06.2018-13:23 - (Son Güncelleme: 18.06.2018-13:09) Tuan Tunalı'dan Hazal Filiz Küçükköse'ye Dava Şoku!

Ünlü çift bir dizinin setinde tanışıp 5 yıl önce de dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz Nisan ayında boşanma kararı alan çift için 11 maddelik bir boşanma protokölü oluşturuldu ve anlaşmalı boşanma için mahkemeye başvuruldu.

Ünlü 11 Nisan'da yollarını ayırdı ve evlilikleri tek celsede bitti.

Hazal Filiz Küçükköse boşanmalarının ardından hakkında çıkan aldatma iddilarını gazetecilere açıklama yaparak reddetti. Aynı zamanda Küçükköse boşanmalarına dair açıklamalarda bulundu.

Tuan Tunalı bu durumu anlaşmalı protokolün ihlali olarak değerlendirdi ve Küçükköse'ye 100 bin dolarlık bir tazminat davası açtı.

Tuan Tunalı mahkemeye avukatı aracılığı ile bir dilekçe sundu. Dilekçede, 'Taraflar protokol gereği boşanma davası ile ilgili olarak ve boşanma davasının içeriğini oluşturan konularda konuşmama ve gizlilik kararı almışlardır. Yine protokolün 9. maddesi hükmü gereği gizlilik kararını ihlal eden taraf diğer tarafa 100 bin dolar cezai şart ödemekle yükümlü kılınmıştır.

Davalı boşanmanın gerçekleşmesinden 3 gün sonra, basın aracılığı ile boşanma hükümlerine ve taraflar arasında daha önce gerçekleşen ve basına yansıyan olaylar hakkında açıklamalarda bulunmuş ve davacının kişiliğini zedeleyici durumların ortaya çıkmasına sebebiyet vermiştir' ifadelerine yer verildi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal