TSK’nın gücü daha da artacak: 2 AKSUNGUR envantere dahil edildi

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, 2 adet AKSUNGUR’un Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) envanterine teslim edildiğini “Şanlı ordumuzun gök vatandaki gücüne güç katacak yeni neferleri! 2 adet AKSUNGUR SİHA'yı daha Türk Silahlı Kuvvetlerimize teslim ettik. Hayırlı olsun” sözleriyle duyurdu.

20.05.2023-10:21 - (Son Güncelleme: 20.05.2023-17:50)

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) havadaki hakimiyetini artıracak bir gelişme yaşandı. 2 adet AKSUNGUR SİHA’nın TSK’ya emanet edildiğini açıklayan Demir, bu takviye ile şanlı ordunun gücünün artacağına vurgu yaptı.

TSK’nın gücü daha da artacak

İHA’da yer alan habere göre; Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "Şanlı ordumuzun gök vatandaki gücüne güç katacak yeni neferleri! 2 adet AKSUNGUR SİHA'yı daha Türk Silahlı Kuvvetlerimize teslim ettik. Hayırlı olsun" dedi.

AKSUNGUR

İsmail Demir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 2 adet AKSUNGUR SİHA'nın Türk Silahlı Kuvvetleri'ne teslim edildiğini açıkladı.

İsmail Demir paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Şanlı ordumuzun gök vatandaki gücüne güç katacak yeni neferleri! 2 adet AKSUNGUR SİHA'yı daha Türk Silahlı Kuvvetlerimize teslim ettik. Hayırlı olsun.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal