TSK’dan Başarılı Operasyon! İki Farklı Noktada 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Gara’da tespit edilen 2 PKK’lı terörist ile Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan 1 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

06.08.2021-12:37 - (Son Güncelleme: 06.08.2021-12:47) TSK’dan Başarılı Operasyon! İki Farklı Noktada 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, başarılı operasyonlara imza atmaya devam ediyor. Hem yurt içinde hem de sınır ötesinde yaptığı operasyonlar ile teröre karşı büyük mücadele veriyor. 

Kahraman Mehmetçik, yürüttüğü sıkı çalışmalar ile teröristlerin inlerine girip terör unsurlarını etkisiz hale getiriyor.

GARA BÖLGESİNDE 2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Irak'ın kuzeyinde görev yapan kahraman komandolarımız, Gara bölgesinde 2 PKK'lı teröristi hava harekâtı ile etkisiz hale getirdi.

MSB DUYURDU: ‘SIZMA GİRİŞİMİYLE BİR ÖLDÜRÜLDÜ’

Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan 1 PKK/YPG'li terörist de yapılan operasyonla öldürüldü. Operasyonlara ilişkin açıklama, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından sosyal medya üzerinden yapıldı.

MSB’nin SOSYAL MEDYA HESABINDA YAPTIĞI AÇIKLAMA

MSB paylaşımında şu ifadelere yer verildi;

'Terörle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürüyor. Irak’ın kuzeyindeki Gara’da tespit edilen 2 PKK’lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirilirken Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan 1 PKK/YPG’li terörist Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal