Trump'tan Seçim Öncesi Rakibine Ağır Sözler

ABD başkanı Donald Trump, rakibi Joe Biden'e seçim öncesinde ağır ifadelerle yüklendi.

20.07.2020-08:47 - (Son Güncelleme: 20.07.2020-08:07) Trump'tan Seçim Öncesi Rakibine Ağır Sözler
Trump, Amerika Birleşik Devletleri'nde başkanlık seçimleri yaklaşırken, rakibi ile ilgili oldukça sert iddialar ortaya atmaya devam ediyor.

Koronavirüsle mücadelede meselesinde eleştirilerden okları üzerine toplayan Trump, kendini savundu.

'TEST KONUSUNDA DÜNYA BİZE İMRENİYOR'

Amerikan FOX televizyonuna açıklama yapan Donal Trump, 'Test konusunda tüm dünya bize imreniyor' ifadesini kullandı. Ekonominin de oldukça durumda olduğuna işaret ederek, 'Borsa neredeyse rekor düzeyde yükseldi' diye konuştu.

RAKİBİNE 'YETERSİZ' DEDİ

ABD Başkanı Donald Trump, başkanlık seçimindeki rakibi Joe Biden için ağır ifadeler kullandı. 'Ülkeyi yönetecek yeterliliği yok. Zihinsel olarak sorunlu. Zorda kalınca darmadağın olur. 3 Kasım'da seçilirse ülkeyi mahveder'

Trump aynı zamanda, Biden'in seçilirse vergileri 3 katına çıkaracağını ve bütçeden polise ayrılan fonlardan kesintiye gidebileceğini iddia etti. Sonuçlarda kendisini Biden'in gerisinde çıkaran anketler için de 'Onlar sahte' ifadesini kullandı.

Trump'a polis şiddetiyle ilgili de soru soruldu. Polislerin siyahileri öldürmesi olasılığımım beyazlardan 2 kat fazla olduğuyla ilgili istatistiklere, 'Çok sayıda beyaz da öldürülüyor.' cevabını verdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal