Trump'tan Flaş Açıklama! Coronavirüs Testi Yaptırmaya Gerek Duymuyorum

Yakın zamanda coronavirüs karantinası altına alınan en az 3 kişiyle temasta bulunduğu ve geçen ay bulunduğu bir toplanıya katılan bir kişininde coronavirüs testinin pozitif çıktığını söyleyen ABD Başkanı Donald Trump, coronavirüs testi yaptırmaya gerek duymadığını söyleyerek, "İyi hissediyorum" dedi.

10.03.2020-21:26 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-21:35) Trump'tan Flaş Açıklama! Coronavirüs Testi Yaptırmaya Gerek Duymuyorum

Konuya alakalı gazetecilere yorumda bulunan ABD Başkanı Donald Trump, "Bunun büyük bir mesele olduğunu düşünmüyorum. Testi yaptırabilirdim de. Fakat bunun için herhangi bir sebep göremiyorum. Kendimi oldukça iyi hissediyorum" sözlerine yer verdi.

"Sanıyorum ki test yaptırmak o kadar büyük bir mesele değil. Yapabileceğim bir şey. Fakat Beyaz Saray doktoru ile konuştum, fena yetenekli bir adam. Buna gerek olmadığını söyledi. Herhangi bir semptom yok, bir şey yok."

CNN kanalına konuşan ABD Sağlık Bakanı Azar ise, ABD'de kaç kişinin coronavirüs testlerinin pozitif çıktığını bilmediklerini ifade etti.

Azar, buna gerekçe olarak ise, yüzbinlerce coronavirüs testinin ABD Hastalıkları Kontrol ve Önleme Merkezi'ne (CDC) raporlama yapmayan özel laboratuvarlara ve özel hastanelere gittiğini işaret etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal