Trump'ın Kızının Ses Kaydı ABD'yi Karıştırdı

ABD Başkanı Donald Trump'a, ablası Maryanne Trump Barry'nin Ivanka ile Eric Trump ile ilgili sert eleştiriler yaptığı ikinci ses kaydı da gün yüzüne çıktı. Ses kaydı ABD'de medyasının gündemine oturdu.

29.08.2020-17:26 - (Son Güncelleme: 29.08.2020-19:02) Trump'ın Kızının Ses Kaydı ABD'yi Karıştırdı

ABD Başkanı Donald Trump ile çocuklarına yapılan eleştirilere bir yenisi daha geldi. Donal Trump'ın yeğeni Mary Trump aracılığıyla servis edilen 2. ses kaydında, Trump'ın kız kardeşi Maryanne Trump Barry'nin, Ivanka'ya 'küçük Donald', Eric'e 'moron' ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

KAYDI HABER KANALINA VERDİ

DHA'daki habere göre Mary Trump, Donald Trump'ın kız kardeşi Maryanne Trump Barry ile olan ses kayıtlarını uluslararası haber kanalı MSNBC'in 'The Reidout' programına servis etti.

PAYLAŞIM SEBEBİYLE ELEŞTİRDİ

Ortaya dökülen ses kayıtlarında, 2018'de Trump idaresinin göçmen çocukları ailelerinden ayırdığı haberleri çıktığı zaman, Trump'ın kızı Ivanka Trump'ın çocuklarından biriyle aynı karede yer aldığı  'duyarsız' sosyal medya (instagram) paylaşımı sebebiyle Ivanka'yı eleştiri yağmuruna tuttuğu belirtildi.

'LANET IVANKA'

Hala Barry'nin ses kayıtlarında, 'O lanet Ivanka fotoğrafı Instagram´a koyduğunda günün büyük haberi çocukların ailelerinden nasıl koparıldığıydı. Samantha Bee´yi daha önce hiç duymamıştım, dediğini suçlayamam' diye konuştuğu aktarıldı. Televizyon sunucusu Samantha Bee, paylaşımını yaptığı fotoğraf için Ivanka'ya hakaret ederek, onu sert bir dil ile eleştirmiş ve ardından da kullandığı üslup için özür dilemişti.

'ERİC BABASI GİBİ UCUZ'

Başka bir açıklamada da Marry Trump ile Barry'nin, Eric Trump ile ilgili ifadeler kullandığı ve Barry'nin Eric'e 'moron' dediği öne sürüldü. Aynı zamanda Barry'nin, Eric'in herkesin gözünde 'moron' konumuna düştüğünü ve bu durumun da Ivanka'nın 'umurunda olmadığını' ifade ederek, Ivanka'ya da 'küçük Donald' dediği kaydedildi.

Başka bir kayıtta da Barry'nin, kendi kardeşi Başkan Trump'ı eleştirerek, 'Kendisinden başka kimseyi umursamıyor' ve 'Ucuz, tıpkı babası gibi' ifadelerini kullandığı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal