Trump'ın Damadı Tutuklanacak

3 Kasım 2020 ABD'de seçimleri sonrası Trump'ın damadı Jared Kushner hakkında demokrat partinin kulislerinde tutuklanacağı iddiaları konuşuluyor.

15.09.2020-12:21 - (Son Güncelleme: 15.09.2020-13:14) Trump'ın Damadı Tutuklanacak

Almanya'nın en büyük bankası Deutsche Bank'ın Donald Trump ve Jared Kushner hakkındaki kara para aklama uzmanları Trump ile Kushner'in banka hesaplarını yasadışı faaliyet şüphesiyle izlemeye aldıklarını ve ABD Hazine Bakanlığına belgeler yolladığı biliniyor.

JARED KUSHNER'IN BANKA HESAPLARI İNCELEMEYE ALINDI

Jared Kushner'ın banka hesaplarındaki hareketliliği izlemeye aldıklarını ve federal mali suçlar birimine raporlar gönderildi. Kushner bu iddiaları reddetsede Demokratlar ciddi çalışmalar yaparak raporlarla 2020 seçimlerinden sonra harekete geçecekler.
 
Deutsche Bank'ın beş eski ve halihazırda görevli çalışanı 2016-2017 döneminde bankanın yazılımlarının Trump ile Kushner'ın banka hesaplarında yasadışı görünen faaliyetler saptadığı biliniyor.

JARED KUSHNER'IN TUTUKLANMASI İÇİN GİRİŞİMDE BULUNACAKLAR

Demokratlar ve Biden'ın özel olarak oluşturduğu bir ekip önemli sonuçlara ulaştığı söyleniyor ve seçim sonrasında Jared Kushner'ı tutuklatmak için girişimde bulunacakları demokratlar tarafından ayyuka çıkmış durumda.

JARED KUSHNER KİMDİR?

Jared Kushner, 10 Ocak 1981 yılında New Jersey, Amerika'da dünyaya geldi. Jared Kushner, Amerikalı siyasetçi, gazeteci ve iş adamıdır. Eski emlak geliştiricisi Charles Kushner'ın oğlu olan Jared Kushner, Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump ile evlidir. Jared Kushner, Donald Trump'ın danışmanlığını da yapmaktadır. Jared Kushner, babası Charles Kushner'ın dolandırıcılıkta suçlamalarından tutuklanmasının ardından iş hayatına adım attı. Babasından kendisine kalan Kushner Companies'in yönetim koltğunda yerini alan Jared Kushner, Cadre'nin kurucu ortağıdır.

Jared Kushner, 2016 ABD başkanlık seçimlerinde, Trump'ın dijital medya stratejisinin geliştirilmesine katkı sağladı. 2017 yılında kıdemli danışman olarak Beyaz Saray'da yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal