Trump ve Eşi Melania Koornavirüse Yakalandı

ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania'nın koronavirüse yakalanmasının ardından ailenin doktorundan önemli bir açıklama geldi.

02.10.2020-07:45 - (Son Güncelleme: 02.10.2020-11:45) Trump ve Eşi Melania Koornavirüse Yakalandı

Donald Trump'ın danışmanı Hope Hicks, koronavirüse yakalanmıştı.

Bunun sonucu olarak Hicks ile doğrudan irtibat kuran Trump ve eşi Melani test yaptırdı. Bekleyiş sürecini evinde geçiren ABD Başkanı, karantina sürecini eşi Melania ile geçireceğini dile getirmişti.

Trump, resmi Twitter hesabından danışmanı Hicks'in koronavirüs testinin pozitif sonuçlandığını aktarmıştı.

Bu bilgilendirmede danışmanını övmekten kaçınmayan Trump, Hicks'in ''kısa bir mola bile almadan çok fazla çalıştığını'' söyleyerek bu durumun ''korkunç'' olduğuna işaret etmişti.

Trump'ın bu sözlerinin ardından daha da korkunç olanı başına geldi.

ABD Başkanı Tump, Kovid-19'a yakalandığını Twitter aracılığıyla açıkladı.

Trump, ''Bu gece First Lady ve benim Kovid-19 testimiz pozitif çıktı. Karantina ve iyileşme sürecine hemen başlayacağız. Bu süreci beraberce atlatacağız.'' dedi.

TRUMP İLE AYNI UÇAKTAYDI

Amerikan medyası Hicks'in perşembe günü koronavirüs testinin pozitif sonuçlandığını aktarmıştı.

Hicks'in, Trump'ın salı günü başkanlık tartışması için gittiği Ohio ziyaretinde Trump ile aynı uçakta olduğu bildirilmişti.

Trump, Fox televizyonunda katıldığı Sean Hannity'nin programında, basında Hicks'in koronavirüse yakalandığına yönelik çıkan haberleri doğrulamıştı.

DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Donald Trump'ın test sonucunun pozitif çıkmasının ardından doktorundan ''Trump ve Melania Beyaz Saray’da karantinada olacaklar. Trump’ın başkanlık görevlerini sürdürebileceğini düşünüyorum'' açıklaması geldi.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal