Trump: Mahkeme Celbi Almadım

ABD Başkanı Donald Trump, 2016 başkanlık seçimlerinde ABD başkanı ve Rusya arasındaki gizli suçlama iddialarını araştıran Özel Müşavir Robert Mueller'den bir mahkeme celbi almadığını söyledi.

01.11.2018-10:49 - (Son Güncelleme: 01.11.2018-10:46) Trump: Mahkeme Celbi Almadım

ABD Başkanı Donald Trump Çarşamba günü gazetecilere verdiği demeçte, 2016 başkanlık seçimlerinde ABD başkanı ve Rusya arasındaki gizli suçlama iddialarını araştıran Özel Müşavir Robert Mueller'den bir mahkeme celbi almadığını söyledi.
Mueller tarafından mahkemeye çağrılıp çağrılmadığı sorulduğunda Trump "Hayır." dedi.

Mueller'in ofisi, geçen hafta, eski Trump danışmanı Roger Stone tarafından, Demokratik Ulusal Komite'den gelen ve ABD savcılarının Rus yetkililer tarafından saldırıya uğradığını söylediği e-postalar hakkında yapılan iddialarla ilgili olarak eski Beyaz Saray Baş Stratejisti Steve Bannon ile röportaj yaptı. Raporda, Mueller'in ofisi, WikiLeaks'in Stone ve Trump kampanyasıyla e-postaların yayınlanmasının zamanlaması konusunda koordine edilip edilmediğini belirlemeye çalıştığını belirtti.

Trump ve Rusya, sürekli olarak suçlama iddialarını reddettiler ve Rus yetkililer, Rusya’nın ABD seçimlerine müdahale ettiği iddialarını yalanladı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal