TRT’nin yeni dizisi Mükemmel Eşleşme ne zaman yayınlanacak? Mükemmel Eşleşme oyuncuları kim? İşte merak edilenler

TRT1 klasik bir görücü usulü evlilik konusunu işlediği Mükemmel Eşleşme dizisiyle yaz aylarında seyirciyi güldürmeye hazırlanıyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken diziye dair detaylar seyirci tarafından merak ediliyor. Peki, TRT1 Mükemmel Eşleşme dizi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte TRT1'in yeni dizisi Mükemmel Eşleşme'ye dair merak edilenler...

04.07.2022-17:02 - (Son Güncelleme: 04.07.2022-17:09) TRT’nin yeni dizisi Mükemmel Eşleşme ne zaman yayınlanacak? Mükemmel Eşleşme oyuncuları kim? İşte merak edilenler

Romantik komedi kategorisinde yayınlanacak olan TRT1'in yeni dizisi Mükemmel Eşleşme kadrosunda yer alan güçlü isimlerle şimdiden dikkat çekmeyi başardı. 

Yapımcı koltuğunda Birol Güven'in oturduğu dizi Mint Motion Pictures imzası taşırken; dizinin senaristliğini Birol Güven, yönetmenliğini ise Emre Kavuk yapacak.

Mükemmel Eşleşme yayın tarihi belli oldu mu?

Dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Fakat Temmuz ayında yayın hayatına başlaması bekleniyor.

Mükemmel Eşleşme dizi konusu nedir?

Dizide, görücü usulüyle tanıştırılan 2 gencin aşk hikayesi anlatılacak. Ailelerinin gönlünü yapmak için bir araya gelen bu iki gencin hiç tahmin etmedikleri şekilde evlilik yoluna gitmeleri eğlenceli bir şekilde ekrana gelecek.

Türk yapımı olan dizinin çekimleri İstanbul'da yapılıyor.

 mükemmel eşleşme diisi

Mükemmel Eşleşme oyuncuları kimlerdir?

- Ahmet Kayakesen

- Gizem Sevim

- Asuman Dabak

- Ayşegül Günay

- Volkan Severcen

- Cem Zeynel Kılıç

- Ayşen Sezeral

- Ayhan Taş

- Eylül Öztürk

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal